Prosim, poradte, co robit, lebo penim. Minuly rok sme si kupili novu kosacku, dvakrat si ju uz bol sused pozicat, nebola specialne draha, ale je nasa, tak ma srdi, co si nemoze kupit blbu kosacku. Oni maju len rucnu, tipujem, ze dvakrat tolko stala ako nasa, ale on je velky environmentalista, samozrejme, rucna nekosi tak dobre...Nasa je elektricka. Tohto roku som dnes prvykrat kosila, dosiel a povedal, ze sa mam ponahlat, lebo si ju chce pozicat. Co mu povedat? To, ze je pokazena, nie, kedze ma s nou vidi...Povedala som mu, ze som este neskoncila s kosenim a teraz dosiel znovu...Normalne nam vtrhol za dom, kde moj muz robi na leseni a vysplhal sa tam za nim a keca...Teraz si ju bude chodit poziciavat kazdy tyzden? Hrozne ma to stve, ale clovek si suseda nechce znepriatelit, zaroven mu nebudem davat kosacku. Ked sa pokazi, kto ju zaplati? Nech si ju ide pozicat do pozicovne nedaleko nas...Co robit?
Otravny sused
aleby by si sadli...alebo by sa pobili...ale stalo by to za to, vidiet tie dve pohromade...
Ja som sa svojej zbavila pred pol rokom a ani sama neviem ako. Par krat som sa robila ze niesom doma stale som sa vyhovarala ze idem na dva dni k sestre a ze budem tam spať a pri tom som bola cele dva dni zamknuta v byte,schovana. Trina dať tie dve hlupane spolu dokopy by bolo užastne mali by jedna druhu a neotravovali by normalnych ludí.
ani si nevieš predstaviť aka uľava sa dostavila...ale našla si inu obeť...trma a ty ako, už si sa tej svojej pijavice zbavila?
trina dobre si urobila,no to je fakt brzda bez chrbtovej kosti,normalny clovek pochopi hranice,ale ten sprosty nie :))
jajaja, ale ano už dostala svoje. nažrala sa, pýtala si aj domov a zaklincovala to požičaj 500sk.tak to som sa už neovladla. povedala som jej ešte nevratila čo som jej požičala pred tým,a nestači že sa u nas stravuje , a proste všetko čo ma žralo už dosť dlho...od vtedy som ju nevidela. ale vieš si predstaviť ako ma ohovorila kde sa dalo. ešte šťastie že ju každy pozna ...a nakoniec prišiel švagor, že prečo som katke ublížila, že by som sa jej mala ospravedlniť...tak som poslala na teple miesto aj jeho...
trina a ty tej bosorke preco nepovies,ze ta otravuje a ze ti vyzere toho doma viac ako chlap? sprostym ludom to musis povedat narovinu,inac sa neuvedomia..
trma, tvoja suseda ti aspon ,,chcela pomocť"...aj ked si o to isto nestala...ale ,,katka" nie....raz bola u nas a varila som obed. samozrejme čakala kým uvarím...tak som jej povedala aspon zemiaky mi očisti....a ona na to že ,,preto som sem neprišla" a ani ju to nehlo ....ale ked som uvarila sama si nabrala na tanier....zožrala tolko ako 3 chlapi.... ak som aj pačo podotkla,že od kedy ku nam chodí musím viac variť alebo som rýpla do nej že si musi obedy u nas predplatiť tak sa smiala že aka som vtipna...hlupana jedna..
trma mala si ju hned poslat do plynu a povedat jej,ze ta otravuje a ze nechces aby k tebe chodila ...
trma... a uz si ju konecne poslala do prdele?? vsak treba nanu zavolat policiu ked uz ani slovo nepomoze.. ja by som ju s metlou hnala jezibabu :DDD
trina, nieje to katka,vola sa inač. Je uplne drbnuta,ešte som sa s takym pripadom nikdy predtym nestretla, svagor mi vtedy radil ked pride nevšimaj si ju ako by tam ani nebola nenukaj jej kavu ani nič a ona sa dovtípi ale ona absolutne,ešte sa postavila a "idem si zaliať kavu". Do všetkeho pchala nos. "Už mas suche pradlo na balkone pojdem ti ho pozbierať" trafiť ma islo. "Dokonca rozhodovala režim dna. "Idu sviatky zajtra poumyvame okna" atd... Ja som bola z nej taka vystrasena a vynervovana,ze ked som pocula kroky na chodbe už som sa bala ze ona a ked niekto zvonil bala som sa prisť ku kukatku a vobec sa pozrieť kto to je. Raz isla ku mne a zvonila asi 15 minut vkuse drzala prst na zvončeku, ked odisla vytrhala som všetky kably zo zvončeka a celkom ho rozbila. Na druhy den sa ma pýta prečo mi nefunguje zvonček a ja som jej povedala že koli nej som vytrhla kably aby tolko nezvonila a ona mi povedala " Tak teraz ti budem silno buchať do dverí aby si ma pocula ked budem ísť." katastrofa!