Prosim, poradte, co robit, lebo penim. Minuly rok sme si kupili novu kosacku, dvakrat si ju uz bol sused pozicat, nebola specialne draha, ale je nasa, tak ma srdi, co si nemoze kupit blbu kosacku. Oni maju len rucnu, tipujem, ze dvakrat tolko stala ako nasa, ale on je velky environmentalista, samozrejme, rucna nekosi tak dobre...Nasa je elektricka. Tohto roku som dnes prvykrat kosila, dosiel a povedal, ze sa mam ponahlat, lebo si ju chce pozicat. Co mu povedat? To, ze je pokazena, nie, kedze ma s nou vidi...Povedala som mu, ze som este neskoncila s kosenim a teraz dosiel znovu...Normalne nam vtrhol za dom, kde moj muz robi na leseni a vysplhal sa tam za nim a keca...Teraz si ju bude chodit poziciavat kazdy tyzden? Hrozne ma to stve, ale clovek si suseda nechce znepriatelit, zaroven mu nebudem davat kosacku. Ked sa pokazi, kto ju zaplati? Nech si ju ide pozicat do pozicovne nedaleko nas...Co robit?
Otravny sused
technecium, odkosil kusticek tej gumy, nie celu, nie je to az take hrozne a manzel vravel, ze sa sused hanbil ako pes, lutoval to, uz si ju nepozicia:) No a dnes ked sme sa stretli tak mi povedal, ze mi dlzi flasu vina...Fakt je mu to luto...Uz som sa s tym zmierila, ozaj o nic neslo, ale hystercila som okolo toho ako hlupana.
tu kosacku mu uz budete poziciavat stale bohuzial...lebo sa neodhodlate mu to povedat priamo, ze a dost, kup si vlastnu...tak skuste ist nato podobne... nema on nieco co by ste si vy mohli pozicat od neho?
vtip možno, ale kosačka bez gumy to je už horšie...a nová
technecium, dost nepodareny pokus o vtip...
keď mu nebudeš dávať, tak mu nedávaj a ešte teraz, keď už ani tú gumu nemá
Teraz sme sa kvoli susedovi pohadali...Dosiel nam vratit tu kosacku a odkosil na nej kusok z tej gumenej zasterky vzadu...Debil.
Sa divim ze niektorym ludom to neni blbe.