Zdravim,
zakladam tuto temu, pretoze je to aktualne a zaujima ma ako to ludia u nas vnimaju, bojite sa prasacej chripky? A co si myslite o tom ze WHO vyhlasila piaty stupen ohrozenia prepuknutia pandemie? Podla mojho nazoru to prehanaju...
---------------------
Sekcia Prasacia chrípka A (H1N1) www.zdravie.sk
Prasacia chrípka – 10 vecí, ktoré by ste mali vedieť www.zdravie.sk
Prasacia chrípka - strucne popisana choroba - www.zdravie.sk
Prasacia chripka
Su medzinarodne skupiny, ktore chcu dosiahnut svetovladu. Jedna z podmienok na to je co najvacsia moc roznych medzinarodnych organizacii, ktore vedia kontrolovat.
Samozrejme kontroluju prakticky vsetky komunikacie(tlac, televizia radio), aj ked na stastie este nie dokonale. Pod ruskom pomoci ludom sa postupne zmocnuju roznych prav a ich nevoleni ludia(administracia) diktuju rozne akcie.
Takychto postrachov na pandemie uz bolo viacero, zakazdym sa pri nich nejaki farmaceuti dobre nabalili a vlada si vyzadovala mimoriadne prava, dnes casto moc maju v rukach globalne medzinarodne organizacie, kde jednotlive krajiny nemusia byt ani vobec zastupene.
Ci to nie je umelo vytvorene, neviem, ale je to celkom mozne, stalo sa to aj predtym, ze boli uniky(ci umyselne rozsirovanie?!?)z laboratorii tvoriacich rozne nove biologicke materialy, kedze uz priamo vyroba a vyskum biologickych zbrani otvorene vraj neexistuje, a com silne pochybujem.
Ja vychadzam z logiky: ked je nieco pre niekoho uskutocnitelne a nejakym sposobom vyhodne, tak sa to asi aj robi, aj ked sa o tom nikdy nedozvieme.
tiez som sa stretla s nazorom ze ak WHO vyhlasi 6ty stupen ziska tym medzinarodne stanne pravo, co znamena ze si bude moct ockovat koho chce a cim chce a komu sa to nepaci moze ist do dabla
biologicke zbrane vam nehovoria nic?snazia sa testovat na ludoch..
ja si tiez myslim, otazkou uz len zostava preco... tiez je dost podozrive ze vo svajciarsku vybuchol ten vlak... ako keby boli havarie vlakov na beznom poriadku... podla mna sa len snazia rozsirit paniku.
určite to preháňajú a ten vírus možno bol vyprodukovaný aj zámerne
dobra tema, bublifuk:) aj ja budem rada, ak sa tu o tom porozpravame a ak ludia vyjadria svoj nazor.