Zdravim,
zakladam tuto temu, pretoze je to aktualne a zaujima ma ako to ludia u nas vnimaju, bojite sa prasacej chripky? A co si myslite o tom ze WHO vyhlasila piaty stupen ohrozenia prepuknutia pandemie? Podla mojho nazoru to prehanaju...
---------------------
Sekcia Prasacia chrípka A (H1N1) www.zdravie.sk
Prasacia chrípka – 10 vecí, ktoré by ste mali vedieť www.zdravie.sk
Prasacia chrípka - strucne popisana choroba - www.zdravie.sk
Prasacia chripka
nenikas, nie v Illinois.
Ani home schooling ta neuchrani tu a vobec ,je nerealisticke rozpravat o Home schooling ako nahrade za dnesne vysoke vzdelanie, ktore je potrebne na to, aby si dostal slusnu pracu a nie len prehadzoval hamburgery alebo balil tovar v supermarkete.
A ked to Obamova administracia vyhra, nebudes mat na vyber ani len lekarov, ani procedury ani slobodu vyberu medickych ukonov, to ti vsetko bude diktovane cez politicku masineriu, lebo tam sa bude o tych zakladnych nariadeniach diskutovat, bez nasej reprezentacie.
Nikde som nevidel, ze by sa ziadalo vyjadrenia naroda na tieto otazky(plebiscit) ale prave naopak jedna sa o nich za zatvorenymi dverami a hlasuje sa aj o takych navrhoch, ktore este ani len senatori a kongresmani nemali moznost citat, nieto verejnost.
Odkial vies, kde zijem? Aj ja som v USA, na SR nepoznam cloveka, ktory by bol neockovany, to len v USA mozes byt home schooled do 18tich a neockovany.
nenikas, nezabudaj , ze ty zijes na Slovensku a ja v USA....
Je hlupost, ze do skol neberu neockovane deti. Na VS som mala spoluziakov bez vakcinacii.
nenikas, nuz ked vyse 20 rokov ich vakciny nepreukazali to, na co boli podla nich navrhnute, preco si myslis, ze tentokrat odrazu zazracne sa situacia odrazu obratila. A co sa tyka povinneho ockovania, o tom sa cely cas v kongrese a vlade rokuje, ako to na nas natlacit bez toho, ze by sme sa vzburili.
Hromady vakcin uz davaju detom, ktore bez toho nechcu ani prijat do skol, a to teda povazujes za nepovinne?
A to aj proti takym chorobam, ktore uz davni neexistuju, udajne vdaka tym vakcinam
Som zvedavy, ako odisli tie epidemie v minulosti sami, bez pomoci vakcin. Pravdepodobne asi nejakym zazrakom, lebo dnes sa tvrdi, ze sa to da spravit jedine doslednou a povinnou vakcinaciou.
Pricom statistiky o ucinnosti, tj porovnavania tych co boli zaockovani a tych co neboli su akosi extremne tazko najditelne.
Nezda sa ti to nijak podozrive, ze pred nami skryvaju ucinnost a skodlive nasledky vakcin. Nuz mne ano a z vlastnych skusenosti viem, ze napriek tomu, ze som odmietol akekolvek injekcia a lieky za poslednych 15 rokov, nikdy v zivote som nebol zdravsi, ako teraz a nikdy som nevedel vybojovat obcasne nakazy tak rychlo a ucinne, bez horuciek , lezania a poskodenia tela ako teraz, ked pouzivam rozne prirodne potravinove doplnky, podla potreby.
No ja som nikde necitala, zeby to bolo povinne. Vakciny proti chripke nie su ucinne, kedze ich robia na margo minulorocnej chripky a nikto dopredu nevie, aka strain to bude tentoraz...Napis congresmanovi, ked s tym mas problem, tu to asi nikto nevyriesi.
ked dalsie serie ockovania znizia celkovu imunitu a zamoria vacsinu populacie, dalsie epidemie su o tolko pravdepodobnejsie.
To da vacsiu moznost , aby som to dostal aj ja aj moji blizki.Teda sa ma to tyka.
A zvysena potreba lekarskej starostlivosti si vyziada dalsie zvysenie dani, a to sa ma teda tiez tyka.
Naviac hovoria o potrebe zaockovat kazdeho, a to sa mna tiez osobne tyka, hlavne ked som presveceny, ze ta vakcina nie je bezpecna ani zlozenim, ani dostatocne neuchrani, tak ako uz vyse 20 rokov ockovania proti chripkam v USA dosial ukazalo.
A naviac je to utok na osobnu slobodu a rozhodovasnie o svojom tele, co je ovela vacsi priestupok proti ustave, nez pokusy o zabranovanie volneho prejavu ludi, slobody vyjadrovania sa.
A este vacsi prestupok je to proti celym narodom, ked nevoleni vladni byrokrati, skorumpovani a podkupni sa budu rozhodovat miesto lekarov o zdravotnych zalezitostiach.
RNG, tato vakcina sa vyraba rovnako dlho ako vakciny na beznu, sezonnu chripku a bude k dispozicii az koncom oktobra. A keby sa aj na tom niekto chcel nabalit, ako to ovplyvni teba, ked nahodou tu chripku dostanes? Vidis. Mudrujes tu nadarmo.
H1N1 nie je standardna svinska chripka, lebo ma v sebe podla mikrobiologov cast svinsku, cast ludsku a cast vtaciu.Aspon take spravy sa neoficialne objavili.
Tj dost nepravdepodobne kombinacie, pre to je dost silne podozrenie, ze ju niekde mohli "skonstruovat", alebo ze to je nahodny unik z vyskumnych laboratorii, ktore taketo experimenty "slachtenia" mikroorganizmov robia na dennom poriadku.
Naviac vakciny proti nej zacali vyvijat davno pred jej objavenim, takze je to cele dost podozrive a nikto sa to nesnazi vysvetlit, len sa ju snazia co najviac natlacit na siroku verejnost.
Svinska chripka je standardny svinsky mor, ci mor ostatnych zvjerat-to sa da pozorovat na zajacoch domacich- mozno si pametate ze jedneho pekneho rana vam otec povedal ze 8 z desat domacich zajacov uhynulo-to je typicka svinska chripka.
jednym z hlavnych priznakov tohoto je ze ked sa chcete nadychnut tak vam osrcovnica akoby nedala srcu sa roztjahnut.
staci den dva porjadneho odychu, a nezabudnite na hodne pomarancovej ci citronovej stavy.