hmm chcem sa milovat s pritelom on vybavil chatu ale nechcem sa zhodit ked budem velmi kvacat a cela postel bude zakvravena no bude to des hmm VAS NAZOR ako to vymysliet ci lepsie v aute len nie ze mame si to rozdat v krickoch ....
co s krvickou po prvom sexe?
sice je auto male je to fakt luxus sice inde som to neskusala ale v aute je to take ganialne tiez nam hrava hudba prijemne priroda okolo a len my dvaja nikto neotravuje a tak :-)
haluzáčik, ale musím sa priznať: sex v aute zbožňujem. Moje druhý krát bolo v aute. A veľmi peknom. Vonku pršalo, hrala romantická hudba, on vedľa mňa....
No paráda. Odvtedy to robíme často v aute. Ale už nikdy to nebolo také ako vtedy. Na to nikdy nezabudnem....
hehe to mam asi v povahe byt dominantna no neviem skusali sme seliake polohy ale tak zozadu este nie musim priznat, ale nebuduce mu na navrhnem hehe :-)
ty si na ňom? tak ja na toto som dostala odvahu až po asi siedmom sexe. bála som sa, že nebudem vedieť čo robiť, budem mať svalovicu. Ani teraz túto polohu neobľuujem. mám rada zozadu-to milujem
no ja tiez taky pocit dospelosti ze som uz naozaj zenou:-) ale tak dufam ze to neprezenieme a nezostanem tehotna hehehe:-)mna to zase uz vobec nebolelo ... sme si to o dva dni neskor zopakovali a paradicka ako na konikovi:-)
a aký máš pocit? Ja som mala po tom dobrý. Taký, že som už dospelá. Len mňa to trošku bolelo aj na tretí krát. Ale už je všetko fajn. Ty si sa už odvtedy milovala ešte, či odvtedy nie?
noo a este predtym boli prsty a ked tam sli prsty tak v poho moze aj nieco viac no nie:-) a bola som dost uvolenena takze pohoda len sa netreba stresovat lebo vzruso upada a potom to ide ako v lete na saniach
som tu opet:-) noo ci som sa nebala ze zaspinim auto ale tak bala ale tak chcela som to a v pripade nudze by som uz daco vymyslela... ale ked to nebolelo tak som si myslela ze setko ok a bolo to ok...myslim keby sme to robili nasilu a neslo by nam to tak jednoducho urcite by som to stopla lebo by to urcite bolelo a keby to bolelo aj by bolo kopu krvi myslim ze to ma zmysel:-)
jej, haluzacik aspoň jeden človek, čo odpíše na svoju otázku, že ako to všetko dopadlo. dík.
A nebála si sa, že čo ak náhodou budeš krvácať a zašpiníš auto. Lebo aj ja som mohla prvýkrát o to prísť v aute, ale kvôli tomuto som odvahu nemala.
si to naozaj ty, či niekto iný ????