hmm chcem sa milovat s pritelom on vybavil chatu ale nechcem sa zhodit ked budem velmi kvacat a cela postel bude zakvravena no bude to des hmm VAS NAZOR ako to vymysliet ci lepsie v aute len nie ze mame si to rozdat v krickoch ....
co s krvickou po prvom sexe?
a co je na tom trapne? ak je chalan normalny, tak to pochopi, lebo vie, ze take veci sa pri prvom sexe stavaju...ale nie je to pravidlo...ja som nekrvacala vobec
juj strasne moc sa toho bojim...nebude to trapne ze budem krwacat baby poradteco mam robit??...chodim s 15-ročným chalanom a už prwý sex mal a ja este nie a moc sa toho bojim ...
HALUZÁČIK OZVI SA !!!!! AKO DOPADOL PRVÝ SEX??????????????????????????????????????
ked mate normalny vztah tak by aj partner mal vediet, ze pri prvom sexe mozes krvacat.. ja som napriklad nekrvacala vobec.. myslim ze ked si das pod seba uterak, tak to az tak romanticku chvilu nepokazi.
Dobrá otázka! Ešte tu taká nebola a pritom je to jeden z problémov. Ja som teda krvácala dosť. Aj moje spolužiačky. A potom ešte tri dni. Ale to bolo dávno. No pamätám, že ma to bolelo hrozne.
Takže prvýkrát: v aute nie, v posteli v detskej nie. Tak kde, že? A to je fakt blbá rada, že v najromantickejšej chvíli povieš, nemáš uterák, alebo handru?
A chlap na to určite nemyslí, že baba bude krvácať. Má iné na mysli. Ja som to svoje prvé zažila neromanticky, vonku na deke v jeden letný deň. Vedela som, že budem krvácať, tak som mala v kabelke intímku. Keď sme vstali, deka bola celá krvavá, priateľ tiež. No hrozné. Tak sme sa utreli. Jemu som povedala, že nepozeraj sa. Dala si intímku, deku zmochlala a potom sme ju vyhodili. No kde sme to mali prvýkrát spraviť? Doma boli predsa rodičia. A keď by sa to aj tajne podarilo, čo potom? stiahneme prádlo? A čo povieme mame? Lebo termín prania posteľného prádla určuje mama, nie? Ale to je tomu už cca 10 rokov.
-
Ale tiež sa pýtam za ostatné mladé baby, že kde ste to robili vy prvý krát a čo ste robili potom so zakrvavenými vecami, prádlom...
no moja kamoska inak krvacala po prvom sexe tri dni, cize je to individualne...ale vravim, netreba z toho robit vedu...ved ony uvidia, ze to preziju:-)
a ty si co myslis ze budes krvacat ako po zabijacke prasata ci co ?=D sa smejem teraz..ja som dotycnemu vtedy zatajila ze som panna nechcela som to hovorit a nic ma nebolelo ani som nekrvacala..ani nezistil ze som bola pannou pritom on uz bol skuseny..a keby si aj krvacala pochybujem otom ze z teb apojde vodopad krvi ..mozno par kvapiek .tak si daj uterak alebo nieco pod seba a je to
ale baby, ved chalani s tym vzdy rataju, ked idu do postele s pannou, ze mozno bude aj trochu krvi..a myslim, ze ziadnemu to nebude pripadat trapne a ani nic podobne, pokym nie je nejake nedospele decko. Majte po ruke vreckovky, po pripade aj tampon, keby bolo tej krvi vela a vsetko bude v pohode. Drzim vam palce:)...a ja som napr. absolutn nekrvacala, ani nejaku ukrutnu bolest som neprezivala. Akurat tak taky tlak neprijemny, ale inak v pohode.
no ja by som mala ist s priatelom k nemu..a malo by to byt na posteli..zda sa mi to cele nejake divne..ze co mu poviem..nemas nahodou uterak??:)
ved si dajte pod seba uterak alebo nieco...predpokladam ze hovoris asi o svojom prvom sexe (ze si este panna) a ak ano, nie je pravidlom, ze budes krvacat...ja som ani nekrvacala a ani ma to nebolelo