Chcem sa zdôveriť s môjim problémom a počuť názor druhých ľudi. Keď je môj priateľ triezvy to že ma ľúbi,alebo že som fajn mi povie asi tak 1x do mesiaca. ale ked si vypije, tak mi to hovorí stále, že ako veľmi ma miluje, aka som dobrá, že som jeho jediný miláčik a pod. fakt tieto slova počujem od neho len ked ma v lebe alkohol. neviem ako to mám chápať, počula som že opitý vravia pravdu.
Ked je triezvy a opýtam sa ho či ma miluje, tak povie, že trocha, ale už mi povedal aj že nevie.
ja si neviem vysvetliť túto situáciu. Prosím Vás povedzte mi váš názor na to.
Keď je opitý tak ma miluje, keď je triezvy tak nie. prosím poraďte
Toto mi robil aj manžel. Keď sa opil, tak 1 km sme išli asi pol hodiny, lebo po piatich krokoch zastavil a hovoril, že ma miluje a že si ma chce vziať :D
Podľa mňa vraví pravdu, keď je opitý a keď je triezvy, tak len nechce komunikovať. A keby ťa miloval len trochu, tak by s tebou asi nebol :)
tHeMilan, ty ma poznáš? alebo si robiš srandu?
Opity hovoria pravdu?? to mas odkial?? najdi si ineho chlapa a nie takeho ktory ti povie ze ta miluje iba trochu alebo ti povie ze ta nemiluje...Opity ti povie hocico.. vtedy mu ide iba o jedno...Najdi si takeho pre ktoreho budes stredom vesmiru ty..