Zavrate...rychle buchanie srdca...asi zastava a obnova dychania

Príspevok v téme: Zavrate...rychle buchanie srdca...asi zastava a obnova dychania
sasqa

Ahoj,mam problem so zavtatami...nie silnymi len s takym sekundovimi...niekedy sa mi zrychli srdce a nie som si ista ale asi j prestanem dychat..je to vazne len chvilkove takze si to az tak neuvedomuem ..ale vedcinou sa hned potom snazim nadychnut ako keby som dlho nedychala takze si myslim ze to je ako reflex na zastavu..prosim poradte

no moje meno

ahojte chcela by som vás poprosit o radu. Mojej sestre bije príliš rýchlo srdce má 5 rokov. Dneska prišla so skolky pretoze mojej mame volali že má horucky odvetdy jej bije priilis rychlo srdce čo mááme robitt poradte náám ??? prosíím...
Dakujem.

awaja

potrebujem poradiť, chcem isť na vyšetrenie srdca. Cez den som relatívne v poriadku, ale večer citim tlak na hrudi a búšenie srdca. Posial sa pohybujem tak je to v poriadku, pocitujem to len ked som v klude. Za akým lekárom mám isť, ide o to že sa chcem vyhnúť dlhému čakaniu u obvodneho lekára pre odporučenie ktoré už teraz chvalabohu nepotrebujem.

daja276

Dobrý deň, niekedy pociťujem pri srdci záťaž, a ťažšie sa mi nadýchne je to akoby také pichnutie mám len 23 rokov a zatiaľ som poťiaže nemala ale pri meraní tlaku mám tlak v normále ale srdce mi bije až 98 úderov za minutu mám navštíviť lekára ďakujem za pomoc

+bezmocna18

lila dakujem za radu a prosim rada by som este o tom pokecala lebo nemam s kym ak by nevadilo samozrejme... bud tu alebo ked tak nechaj icq alebo mail ok?? dakujem pekne

lila...

kazdy ma iny organizmus a reaguje inak...ja beriem ad 5mesiacov...ad by ti maly zacat ucinkovat po takych3-4tyzdnoch...a ked mas v zavrate skus pit aspon 2litre tekutin...a chod von na cerstvy vzduch...ked sa bojis sama tak popros niekoho nech s tebou ide..ok uz musim ist pa

+bezmocna18

uz asi viac ako 10 dni.. uz beriem jednu celu rano... no je pravda ze to nemavam kazde rano niekedy je to ok... a ty ako dlho beries?? niekto vravel ze mi bude po ad prve tyzdne zle ale mne nic nebolo asi len prve dva dni....

lila...

aj ja beriem cipralex...pocitujem v zavrate,tazko sa mi dycha,busenie srdca,pocit na odpadnutie a je to kedykolvek aj rano...ale od kedy beriem ad je to lepsie....nestaci len brat ad dolezity je aj pohyb na cerstvom vzducu...ako dlho beries ad??