Ahoj,mam problem so zavtatami...nie silnymi len s takym sekundovimi...niekedy sa mi zrychli srdce a nie som si ista ale asi j prestanem dychat..je to vazne len chvilkove takze si to az tak neuvedomuem ..ale vedcinou sa hned potom snazim nadychnut ako keby som dlho nedychala takze si myslim ze to je ako reflex na zastavu..prosim poradte
Zavrate...rychle buchanie srdca...asi zastava a obnova dychania
aj ja trpim pp a mam presne to iste co ty....beries ad?
lila... pp? ale preco rano po spani ked telo vlastne oddychuje aj mozog vtedy oddychuje... nechapem to co mam s tym robit za chvilku nastupujem do prace ako mam robit ked som rano slaba?? a nevladna?? asi to nezvladnem:((
bezmocna neboj infarkt nedostanes,to su vsetko priznaky pp
radca a ako sa to da napravit co mam robit???
To ranne tocenie hlavy a mdloby obycajne sposobuje nizka hladina cukru. Ostatnym asi chyba horcik, alebo nejake b-vitaminy.
a niesom mlada na infarkt?? ale ved doktor vravel ze nemam nic so srdcom a robil mi ultrazvuk aj tote baloniky ekg asi... nedavno som bola na pohotovosti a tam mi doktor tiez vravel ze srdce je v poriadku... nemoze to byt zo stitnej zlazy???
skus velmi dobru poznam v karlovej vsi na poliklinike v liscom udoli docentka čizmarova,chodim tam ja s dcerou je to detska kardiologicka,ale mozno ta zoberie
karioll...19 mam
telo sa zobudza uz o 3 hodine rano,najviac infarktov je rano do 9,kolko mas rokov?
karioll... no ale ked ja som s tym problem pred tym nemavala... je to asi od kedy mam panicku poruchu... ale ved ja nechapem ze mi je zle ranooo co ked spim ani sa nestresujem ani nic je to fakt divnee velmi...:(( nepoznas nejakeho dobreho kardiologa v bratislave??