Ahojte...
potrebovala by som poradiť.Mám krče v nohách keď spím.Najmä v pravej nohe v lytku.Po poslednom takom krči ma nohy neprestali bolieť ani keď som si ich rozmasírovala a rozcvyčila čo mi predtým vždy pomohlo.Prestala som užívať šumivé magnézium a davam si vápnik,horčík,zinok v tabletách.V práci prevažne sedim.Chodila som behávať,no teraz som už take 3-4 mesiace nebola.....neviete mi poradiť čo to môže byť? Lekára mám v inom meste a moc sa mi k nemu nechce...
Bolesť nôh
bola som vykonny a vyborny sportovec,prestala som po otehotneni a este dlhe roky potom som nesportovala ,tiez som mavala strasne krce-kazdu noc, zacala som zase behavat a je to ovela lepsie, znovu sa dostavam do formy a aj krce ustupili, ale mam este jeden problem-modriny velmi casto sa mi robia a niekedy aj bolia, poradte dakujem
no napchavam sa aj pangaminom....bo mi poradili ze od toho priberiem :) a este som si vsimla ze mam take male zilky fialove po nohach....casto ich mam tazke...spuchnute....pijem malo...snazim sa viac...jaj..neviem este kde moze byt chyba....mozu to byt krcove zili? ak ano co s tym?
Na krce je dost dobry B-komplex.Informacia od doktora :-).
este ma napadlo,nohy bolia aj ked su oslabene CIEVY a ked ty si pisala,ze vela sedis,mozes mat aj taky problem...
na cievy je dobre brat HEMODIN,alebo DETRALEX...alebo nejake vit. na posilnenie ciev...
a este VAPNIK je dobre si doplnit...
/mne sa robievali modriny a boleli ma.../
house...cukrovka to nebude....mavam skor nizku hladinu cukru,nizsi tlak...inak nemam ziadne zdravotne tazkosti....par krat mi pod kolenom navrela akoby hrcka..bolestiva...prvy krat tak tri roky dozadu...same to po par tyzdnoch preslo a znova tak po roku...potom opät po roku... a teraz tak posledneho pol roka skoro stale :( .... popravde nechcem k lekarovy preto lebo to budem mat v karte a chcem do statnej sluzby...koli tej nohe to odkladam,lebo sa bojim aby to nezacalo prave ked budu testy...nechcem si to pokaslat
Banany obsahuju vela draslika