Bolesť nôh

Príspevok v téme: Bolesť nôh
mel25

Ahojte...
potrebovala by som poradiť.Mám krče v nohách keď spím.Najmä v pravej nohe v lytku.Po poslednom takom krči ma nohy neprestali bolieť ani keď som si ich rozmasírovala a rozcvyčila čo mi predtým vždy pomohlo.Prestala som užívať šumivé magnézium a davam si vápnik,horčík,zinok v tabletách.V práci prevažne sedim.Chodila som behávať,no teraz som už take 3-4 mesiace nebola.....neviete mi poradiť čo to môže byť? Lekára mám v inom meste a moc sa mi k nemu nechce...

[zruseny12]

tak to ti neporadim,ci je dobre aj v tabletach,skus aj to aj to.../ale banan ma aj napr.B6 a ta je tiez dolezita pre spravne fungovanie svalov-nervov,ja som tiez mavala krce a odkedy jem BANANY,PRESLO MA TO...tak neviem...
este RNG raz pisal o nejakej soli do kupela,ze sa da kupit v lidlu.../na bolest a krce.../

Ivka 1

Mel Tvoje tazkosti su jednak nasledok sedaveho zamestnania, pri sedeni dochadza
k znizenemu prekrvaniu dol.koncatin ale aj pravdepodobne nasledkom chybajuceho draslika v tele. Odporuvala by som uzivat zmes mineralov a stopovych prvkov na prirodnej baze. Tie vsak v lekarni nekupis,su na polosyntetickej alebo plne syntetickej baze. Maju velmi nizku vstrebatelnost a telo z nich dokaze zuzitkovat len 8 - 10 %, závisi to od akej farmaceutickej spolocnosti su.

[zruseny12]

skus este draslik,
banany obsahuju draslik,tak ich skus jesc/zrele,ak su po slupke cierne fleky,alebo bodky,vtedy su dobre zrele.../