Tabletka Canesten na vkladanie do pošvy

aAnka

Mne ju doktor často predpisoval, myslím, že iné ani nevie predpísať, akurát sa mi po 2-3 dňoch zhoršil stav, začalo svrbieť všetko /čo som predtým nemala/ , musela som vysadiť.
Keď som mu to povedala, predpísal iné a s tým istým liečivom. paráda, zas nepomohli, len zhoršili. A asi aj takto mi dopomohol k problémom.
Lenže u nás nieto dobrých gynekológov.

simp

Dobrý deň, chcela by som sa opýtať či je normálne ak ta tabletka začne po 1dni ako keby vytekať. Tým chcem povedať,že nachadzam na nohavičkach vytok v ktorom je konzistencia tej tablety .

titi...

Ináč ani ja som si nevšimla aký je rozdiel medzi Canestenom,Clotrimazolom.Však aj Canesten je clotrimazol.Doktorka stále mi hovorí nech mám doma Canesten pre prípadný problém.Pritom ked k nej idem vypíše Clotrimazol aj čípky či tabletky alebo aj krém.

c´est la vie

No neviem,ak je to silnejsi zapal posvy,tak ti urcite nepomoze.ja si ho preto uz nedavam ani predpisovat,lebo zbytocne stratim tri ci kolko dni...skusila by som nieco ine.mne pomahaju ine vaginalne tabletky Clotrimazolum...spytaj sa gynekologa.

alz-bee

tena: akurat predvcerom som si bola tu tabletku kupovat a ohladne pouzitia pri tehotenstve a kojeni tam pisu iba tolko, ze musi o tom rozhodnut doktor...