baby prosím poradte, aké máte s touto tabletku skúsenosti pomôže to ?
Tabletka Canesten na vkladanie do pošvy
farmaceutka, prosim ta a moze sa vaginalna tableta cenesten 500 mg pouzit v tehotenstve???/aj od ktoreho tyzdna/
a myslis ze zaberie i na streptokokaB?
Staci si precitat pribalovy letak, kde pisu, kedy sa tabletka moze pouzit a kedy nie...
ahoj, canesten je v pohode, ak mas znicenu vagin. mikrofloru, tak by ti ju mal canesten pomoct obnovit. mne pomohlo.
Canesten floru neznici, na lactobacily neucinkuje, ani bakterialnu vaginozu nemoze zhorsit. Jedinym rizikom je, ze nepomoze, ak to nie su kvasinky.
mozes si s canestenom ublizit,coby nie...
mozes si znicit floru a ak sa nejednalo o candidu ale o vaginozu,ktora ma podobne priznaky, tak si ju este zhorsis..najlepsie vzdy lekar..aj ked..ako kde
Prvy den som ani ja necitila zlepsenie...az na druhy to bolo lepsie a na treti som bola uz uplne v pohode:))
tak prvý den zatial nič dala som si na noc, lebo som mala dosť intenzívne svrbenie, začervenania a trošku napuchnutú poštvu myslíte že je to zatím v pohode. Jasan ak to neprejde tak pôjdem v pondelok alebo utorok k doktorke. dakujem
S Canestenom si neublížíš!V najhoršom prípade ti nepomôže.Vyhľadáš gynekologa.Ozvi sa ako si pochodila,či ti pomohol.
alz-be dakujem za pomoc si zlatá :), uvidíme ako to bude
Ja mam 20...myslim, ze mas zbytocne obavy...kazdopane, keby ti problemy za tri dni nepresli, tak chod na gyndu. A precitaj si dobre pribalovy letak, lebo je tam pisane nieco ohladom menzesu, az si dobre pamatam. Ale tusim len tolko, ze nemas ju pouzivat, ked mas menzes. Mne ale ozaj pomohla:))