Stent oblicka tehotenstvo

Príspevok v téme: Stent oblicka tehotenstvo
tana_2

Som v 27tt. a mam zavedeny stent-hadicka,ktora vedie cez mocovy mechur a medzi oblicku.Chcela by som vediet ci uz ste to niektora mali a ako ste to vydrzali.Ja mam posledne dni pocit,ze mi spadne brucho a pri moceni a chodzi niekedy aj pri sedeni ma tam dole pali.Nemate nejake vyskusane kremy,gely,alebo nejake babske rady,ktore zaberaju?Dakujem za kazdu radu.

lienka2v1

No ako tableka nezabrala. a na potrat by som nesla. keby som to dala prec tak by som sa zrutila. a som rada ze som nesla a tesim sa na malicku velmi.ja zas bola v monobloku no este ze si ma tam nenechlai mala som dost vysoky tep a mala bola nekludna. lezat uz nechcem stacilo az na porod sa chystam. dnes som si balila veci do porodnice keby nahodou aj skladala malej vybavicku do izby este nemam postielku ani kocik ale to zatial nesuri az tak.palenie pri moceni nemam ale zas vytok zato ked ne jedno tak druhe fakt potesujuce ale uz sa mi to krati poomalicky tak to uz ten mesiac zmaknem.zatial som nerodila ty vies porovnat aj jedno aj druhe ja som este nerodila no kazda sme ina vsetko prezivame a aj bolest vnimame rozdielne.

tana_2

No asi to tak naozaj malo byt.Pol roka som si myslela,ze trocha dlhsie.No a tu tabletku si brala kedy?A neuvazovala si nad potratom?No tu bolest pravej strany by som ako tak zniesla,ale to palenie pri moceni to mi fakt lezie na nervy a som z toho na nervy.Caj som si kupila nejaky urologicky pijem ho zhruba 2-3 denne,ale nerada idem na WC.Ja som prveho syna rodila sekciou a druheho normalne.Pre mna bol menej bolestivy prvy porod to som nemala ziadne bolesti,kontrakcie proste nic nenasvedcovalo tomu,zeby som mala rodit.Prisla som v den terminu na kontrolu do nemocnice tam mi spravili ultrazvuk a povedal,ze to budeme musiet ukoncit.Keby som isla rodit normalne maly by na 90% neprezil mal domotanu a dajak velmi doguzlenu a dva guzle ci co pupocnu snuru tak preto som musela ist na sekciu estezemi spravili ultrazvuk.No a druhy porod bol trosku bolestivy,ale dalo sa to zniest aj tie kontrakcie a bol rychly do nemocnice sme prisli o pol druhej v noci a tri desat sa narodil takze v pohode,ale mna zasivali a to bola najvecsia bolest kazdy jeden steh som citila keby som nemala priputane nohy tak zdrhnem takze ja chcem ist na sekciu koli tomu sitiu.Vraj to umrtvuju,ale mne asi nic nedali alebo zacala hned sit.Taze tak.Uz si pomaly zacinam vybavovat sekciu,ale stale dufam,ze budem musiet ist bez uplatku.Taze asi tak.A hej neviem si predstavit,zeby som isla rodit normalne a zase by ma zasivali a potom by sa mi tam zase hrabali koli tej hadicke.Inak uz som rozmyslala,ze keby som nahodou isla rodit normalne tak by som sa na reverz alebo na vlastnu zodpovednost nedala zasit.Nechapem prevo v zahranici nezasivaju co tam maju insie p..e ako my?Sory za ten vyraz.

lienka2v1

Ja zijem v PO č roky prd tym vyska teraz bola praca.momentalne nepracuejm som PN.ty predpokladam aasi na materskej dovolenke. dnes som bola na kontrolu.tak vsetko ok este mam vydrzat.tu hadicku mozem citit kedy kolvek ze maternica aj baby tlaci tak to preto a na palenie fakt pit vela tekutin a urologicky caj.ze antibiotika nieje dobre nasadzovat ked som tehotna. vsetky lieky malej skkodia ked sa beru stale.kontrolu o mesiac pred porodom a rodit normal asi ked sa nevyskytnu ziadne ine komplikacie.ty mas uz za sebou normal porody alebo sekcie?ja rozmyslam nad epiduralkou.jun sa mi uz blizi ale depky z porodu nemam zatial asi ma chytia az na sale.ta prava strana to ta bude boliet az do konca lebo maternica sa stale zvacsuje ale oblicka je priechodna tou hadickou keby si si ju dala vybrat nastanu horucky a odisla by ti oblicka.no hej ked som mu oznamila ale myslim ze on to uz mal na plane skor lebo kym mi nemeskalo este tak sa spraval divne.mal uz asi inu.kolko sme boli spolu pol roka ale ako stale nechapem ze aj po tabletke postinor som ostala tehotna no asi to tak malo byt.

tana_2

Joj tak to som s tym priatelom nevedela sorry.A ty tu studujes alebo pracujes?No ja chcem ist urcite rodit na sekciu budem si musiet niekoho vybavit.Myslela som,ze koli tomu stentu pojdem na sekciu,ale to nieje dovod-skoda no uvidime.No ja som si kupila vcera nejaky urologicky tak som zvedava nesladim ho vobec to ma ani nenapadlo.A dufam,ze mi nebude zle a ze zaberie hlanvne na to palenie mam vela pit a casto chodit na WC,ale keby to bolo bez toho palenia tak je to O.K.este ma aj pobolieva stale ta prava strana.Este 10 tyzdnov uz nech je jul.A ked sa smiem spytat priatel sa na teba vykaslal ked si mu oznamila,ze si tehotna alebo uz skor?A ako dlho ste boli spolu?

lienka2v1

No tak to zas az taka stara niesi.myslela som ze uz mas po 30.No ja v PO byvam 4 roky.hej v podnajme. k nim to znamena k mojim rodicom. priatel sa na nas vykaslal na zaciatku ked som otehotnela tak som zatial na vsetko sama len rodicia pomahaju ako vedia.Ako ten caj je nic moc ale uz som si zvykla aj nesladit lebo ked je sladeny tak chuti este horsie.aspon to tak nepali ked curam.Ako chcem rodit? no chcela by som normalne tak neviem co mi povedia.a co ty?

tana_2

No mas pravdu ja som starsia v juni budem mat 25 :-}.Ja som lezala na 7 na urologii.A ty si teraz ako v nejakom podnajme?Alebo ako nerozumiem tomu.A chces ist rodit normalne?No mne byva z caju zle tak sa ho bojim pit a este vo velkom mnozstve no,ale asi to risknem.Urologicky som nepila iba praslickovi tak si musim kupit dufam,ze mi to pomoze.Uz na to nemam nervy.Ja mam zapal dala mi antibiotika na 5 dni zabrali,ale davaju sa na 10 tak neviem preco mi dala len tak na kratko mozno keby mi dala na dlhsie tak uz som fit.No uvidim ako to bude pokracovat.A ku komu k nim to ides byvat k priatelovi?

lienka2v1

No ja byvam naproti monobloku.ako fakt ze svet je maly nepovedala by som ze si z Prešova.Ked si bola v nemocnici tak si asi lezala na 9tke .ja uz hore na 10tom.akurat teraz v utorok mam kontrolu po 3 tyzdnoch na urologii.tak moja kocka bude starsia o mesiac od Tvojho maleho. Termin mam 27.6.uz sa mi to krati a konecne budem mat malu pri sebe velmi som na nu zvedava. ja som mala pre chlapca vybrate meno Adrian alebo Oliver. Ja mam 24 rokov ty si urcite starsia ked uz mas dve deticky.No hadicku uz necitim teraz vobec fakt ze tie caje mi zabrali.Ja neviem co je to zvracat cele tehotenstvo som asi raz.Kde budem rodit este necviem ale po zazitkoch co som lezala teraz tak v monobloku urcite nie a ked uz tak tak jedine pri Pitonakovi.Ja inak pochadzam z Medzilaborciec a ked porodim idem byvat k nim lebo samej by mi bolo s malou tazko aspon na par mesiacov.a gynekologa mam vo Svidniku tak mozno budem rodit tam alebo v Humennom . ale nasi mi mozno vybavia v KE. ako mne je jedno len nech je mala zdrava. a co ty?

tana_2

Svet je maly.Aj ja som z Presova-Sekcov a ty skadial konkretne?Toto je moje tretie tehotenstvo a posledne dala by som sa este nahovorit,ale vdaka stentu uz nie.Budeme mat chlapca.Aj ked som veĺmi chcela dievcatko najprv som chcela Karolinu a teraz by to bola NINA.No nas maly sa bude volat Silvester alebo Patrick Michael.Ja chcem Silvester no,ale uvidime mame este kopu casu.Termin mam 26.07.ale dufam,ze to bude trocha skor.A ty kedy mas termin?Uz vies v ktorej nemocnici chces rodit?Ked smiem vediet kolko mas rokov?No ja som vcera vypila rano pollitra praslickoveho caju a poobede tiez a prislo mi zle tak na zvracanie takze som caje uz dopila pri obidvoch tehotenstvach mi bolo zle z caju teraz som myslela,ze nie,ale po vcerajsku aj pri tomto.

lienka2v1

Mna uz prava strana neboli ani nepali ked som na wcku od kedy pijem tri urologicke caje denne.Ja byvam v Prešove a čo Ty?No hej moje prve tehotenstvo a neviem ci bude aj druhe. mam to dost komplikovane. meno uz mam vybrate dlhu dobu.Malicka sa bude volat Sonička leda este Nela mam v zalohe keby ze som sa zle vyspala hahah. a co ty? dievcatko ci chlapcek? prve?

tana_2

No tak to ti nezavidim.O mne si nikto nemyslel,ze som simulantka len ja som si tak pripadala a este si aj pripadam.Stale ma pobolieva prava strana a pali pri moceni.A ty si odkial?A mala sa bude volat ako uz mas vybrate meno?To je tvoje prve tehotenstvo?

Najčítanejšie články