Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

ucinna dieta,ktora pomokla aj mne

Príspevok v téme: ucinna dieta,ktora pomokla aj mne
ikuska

1.jedlo: 1x jogurt Activia lahká a fit + 30g hnedej ryže (surový stav) + 1 PL semienok
4x ryžový chlebík + 4 plátky kuracej / morčacej šunky + zelenina
Omeleta 3x bielko + 1 cele vajce + 1x celozrnné pečivo + zelenina
½ tofu (udené / neudené) + 3x ryžový chlebík + zelenina
1x detská výživa + 3x ryžový chlebík

2.jedlo: cottage syr + zelenina
1x proteín
250g odtučnený tvaroh + škorica + umele sladidlo (popučené)

3.jedlo: Zeleninový šalat + konzerva tuniaka + 5 ryžový chlebík
- // - ½ tofu + 2 vaječné bielka + - //-
- // - mozzarella + - // -
Zeleninová polievka + v nej uvarené kuracie prsia + 1x celozrnné pečivo
Grilované kuracie maso (ak stehna, jasné že bez kože) + 50g ryža + zelenina
150g filé + zelenina + 50g cestoviny (surovy stav)
50g cestoviny + nízkotučny syr (alebo tuniak vo vlast.šťave) + paradajková omáčka

4.jedlo: 1x Vitalinea nápoj
1 ružový grep ( ak moc hladná este aj 1x ryžový chlebík)
1 jogurt Activia lahká a fit + 1x ryžový chlebík
Zeleninový šalát + jogurtový dressing (trosku biely jogurt, 1 lyžicka oliv.oleja,
Trošku citron.šťavy + bylinky..)

5.jedlo: cottage syr + zelenina
Zeleninová polievka + uvarene kuracia prsia
250g odtučnený tvaroh + škorica
Filé / kuracie/ tofu + zeleninový šalat

- podla toho ako budes cvicit (rano alebo poobede), tak daj predtym cca 1,5 -2hod nejake sacharidové jedlo... napr. tu je to jedlo č. 1
- -po treningu je vzdy najlepsie PROTEIN
- Na veceru uz nedávaj ziadne sacharidy (ryza, chlieb, ryzove chlebíky, ovocie..)
- Co najmenej solit (najlepsie morska sol)
- Užívať bud nalačno alebo 30min pred treningom 250g vitamín C

jajajajajaa

ahoj Ikuska

no tak tvoj comment ma neskutocne potesil, mam totiz rovnaku vysku a vahu velmi podobnu Tebe ked si zacinala... chcela by som sa opytat, ake cvicenie robis? teda najma zo zaciatku - asi najviac kardio, bicykel a tak? ja som zacala aj behat, ale akosi to asi nie je to prave pre mna :((
tiez by som sa chcela opytat ako dlho Ti trvalo kym si schudla na svoju sucasnu vahu?
dakujem krasne, ahoj Jaja
P.S prosim mohla by si mi hodit odpoved na mojho maila: nikynko@yahoo.com, lebo neviem kedy sa mi podari preklikat na tuto stranku :)) dakujem krasne

majka_

ikuska, suhlasim s tebou, ze bez cvicenia clovek neschudne ani keby chcel. akoze trvalo myslim. a preto som sa rozhodla pre jednu vec. vo stvrtok si kupim pernametku do fitneska na speening a aerobic (je to ta ista pernamentka) a budem chodit 3x tyzdenne cvicit. a k tomu si chcem kupit pernamentku na plavaren, zeby to bolo take uvolnujuce. tak dufam, ze uz schudnem. musim. v auguste ma sesternica svadbu a take nadherne saty som na nu videla a v septembri ma svadbu moja sestra. takze fakt uzasne saty som videla, ale na peknu postavu. ja tu peknu postavu nemam. 10 kilo potrebujem zhodit.

ikuska

no za mesiac schudnes urcite ae nie 20 kg:DDD

no a s tym cvicenim posilovala-spevnovala som 3 krat do tyzdna a kardio 3 krat a jden den mas volno tak som to ja robila a robim

kukuricka

cize v kazdom riadku su tipz co si mam vybrat na ten den.........hmm a za kolko sa ti to podarilo?...aspon priblizne..a kaydz den si cvicila?

ikuska

ani ten spalovac nepomoze bez cvicenia a stravy

a uz vobec nie tie zazracne tabletky z tych lacnych casopisov ani ziadne ine...
ked tak tak spalovac

ikuska

viete kazsy si povie:,,ja nemam cas chodit cvicit, nemam tolko penazi..atd...´´
nemyslite si ze ja do prace nechodim-chodim!!!
tak isto musim doma prat varit upratovat mam rodinu psa frajera s ktorym zijem...KED NIEKTO CHCE CAS SI NAJDE,AKO AJ JA!!!
a peniaze?
ked ma nietko prachy na to meso alebo cokolady a kolace z torych pribera preco nema na vstup do fitka ci uz aj ten spalovac?

jednoducho ti ludia su lenivi a len rozpravaju ze chcu chudnut placu lamentuju aki su ale nic neurobia preto aby sa zmenili!!!a aby schudli
je to o tom ze ci chceme schunut a hlavne nieco aj preto spravit!!!