Čo by ste robili, keby...

cajik

No tak to uz mas jednoznacne,na co tam chodi..Este raz som pozerala na tie fotky a..je to jednoznacne vidiet. Toto by som netolerovala,a s takym chalanom si ani nezacala.Mozno o tom ani nevies ale robi z teba hlupanu a vsetci naokolo to vedia,len ty nie

modrooká

Ja si myslim ťtiež že ťa ponižuje.Vie že ho lubiš tak robí čo sa mu chce.Mal by ťa zobrať tam nie bez teba sa baviť.Ozaj dávaj si pozor nie že dostaneš od nej ten gynekologicky darček.Nestoji to za to!!!Nájdi si takého kto ta nenechá samu.

kakao

Nech ta drahy zoberie so sebou, nemal by byt problem, nie? ak ovsem ten problem nieje sexturistika :D to potom veru musis zostat doma na suchu. Nebud sprosta!!! takto sa ponizovat!

fuuj

Pre boha,krava,ved sa uvedom!Sak vidis sama na tych fotkach voc tam kraci..Sak same slapky,fuuj.Co,on ta ma fakt za kravu nevedomu?Alebo ty si nechces pripustit,ze ta odrbava?Tak velmi ho lubis? A stoji on za to?

majicka

najblizsie mu povedz ze ides s nim.... ak ta nevezme mas to jasne... ak ano tak si sama utvoris nazor.... ale hlavne nebud prilis naivna... ja by som sa na neho vykaslala... to predsa nie je laska

kybel

Rozmýšlaj trochu ved na čo sa chodi na diskoteky?? Baby sa tam chodia predvadzat a chlapi ich chodia očumovat, a ked baba da, tak je aj sex a na Ukraine duplom!!!!!!!
Musíš byt strašne naivná že mu tak veríš.