váš priateľ už tretí rok chodil tak na 3-4 dni vždy na svoje narodeniny na Ukrajinu, na ukrajinsku diskotéku, s nie príliš svätými kamarátmi. Ukážka: www.eila-club.com.ua
Čo by ste robili, keby...
Načo by tam chodil, no na sex jedine. Takých poznám, nebud hlúpa a otvor oči..
No mne by sa to teda isto nepáčilo! Ja si myslím, že zadaný chalan nemá čo v takých baroch robiť! Akurát tak tam môže chodiť okukovať baby
Ako neviem, ako ich vnimaju chlapi, ale z mojho babskeho pohladu su tam niektore (vacsina) fakt totalne nechutne poobliekane a zmalovane...:-O
No pretože je tam predsa SUPER. iná krajina, iné zvyky. Ale stále chodia na tú diskotéku. A mňa stavia do pozície tej ktorá mu to môže zakázať. Ale ja nie som ten typ. Na tej diskotéke som už bola aj ja. Zobral ma tam. A tie dievčatá v skutočnosti nie sú až také pekné ako si možno myslíte. Len sú iné. Sú to proste koketné kurvičky ktoré sa snažia dostať na západ alebo čo...
a zdovodnil ti ovod pre ktory tam chodí?
...
keby nezobral aj mna, a nechcel by oslavovat so mnou, tak co ja viem:D nepacilo by sa mi to asi..ale to zavisi od dost veci..
No prave...tiez sa cudujem, ze mu to toleruje..
nestala by som o takeho priatela
Na Ukrajine je dost rozsireny AIDS, takze davaj bacha.
no,tie baby tam su krasne,tak by som rozmyslala,ci tam chodi fakt LEN na diskoteku.skor ma objektivne napadne hmm vola sa to sexturizmus :) ale nechcem ta strasit