Ahojte.Chcle by som vediet nazor, ci podla vas dokaze vydrzat vztah kde je zena starsia od muza...Ak ano, aky je podla vas amximalny rodziel medzi nimi aby to klapalo...Konkretny priklad: ona ma o tri roky ako on..on 25 a ona 28..lebo mne sa to nezda velmi realne..(Kedze on mal vztahy uz so starsimi ale nikdy mu nevydrzali)...vacsina zien nechce maldiseho ale skor starsieho..co si o tom ymslite vy?
Vzťah - starsia zena a mladsi muz
muz 25 a zena 50 je proti prirode? tak to by ma fakt zaujimalo, ze co je na tom proti prirode.....a naopak je to v pohode. zaujimave...
ved to ej rozdiel len 3 roky preco by to nemohl fungovat ??..nepoviem keby on mal 25 a ona 50 to je uz proti prirode ..ak by to bolo naopak ze zena 25 a muz 50 to sa bere normalne =)
podla mna v tom nemusi byt problem, ide o to,ako je on psychicky vyspely, lebo v niektorych pripadoch to bohuzial dopadne tak, ze ten vekovy rozdiel tam je citit..napr kamaratka ma 24 a on mal 20 a rozisli sa, lebo on si chcel este uzivat a ona mala uz ine hodnoty..ale nrp druhy priklad, jedna znama ma 30, pritel 26 teraz maju rocnu dcerku aklape im to...a su spolu myslim ze uz 8 rokov....podla mnaa to skutocne zalezi len na vyspelosti a vyzretosti a na tom co chcu....