Vzťah - starsia zena a mladsi muz

Príspevok v téme: Vzťah - starsia zena a mladsi muz
teresa21

Ahojte.Chcle by som vediet nazor, ci podla vas dokaze vydrzat vztah kde je zena starsia od muza...Ak ano, aky je podla vas amximalny rodziel medzi nimi aby to klapalo...Konkretny priklad: ona ma o tri roky ako on..on 25 a ona 28..lebo mne sa to nezda velmi realne..(Kedze on mal vztahy uz so starsimi ale nikdy mu nevydrzali)...vacsina zien nechce maldiseho ale skor starsieho..co si o tom ymslite vy?

rofl

muz 25 a zena 50 je proti prirode? tak to by ma fakt zaujimalo, ze co je na tom proti prirode.....a naopak je to v pohode. zaujimave...

rtyu

ved to ej rozdiel len 3 roky preco by to nemohl fungovat ??..nepoviem keby on mal 25 a ona 50 to je uz proti prirode ..ak by to bolo naopak ze zena 25 a muz 50 to sa bere normalne =)

sofia.sara

aj ja si myslim ze je to velmi individualne a neda sa teoretizovat....su chalani ktorym to jednoducho klape lepsie so starsimi tak ak ide len o to ci to skusit tak urcite ano....

leerka

podla mna v tom nemusi byt problem, ide o to,ako je on psychicky vyspely, lebo v niektorych pripadoch to bohuzial dopadne tak, ze ten vekovy rozdiel tam je citit..napr kamaratka ma 24 a on mal 20 a rozisli sa, lebo on si chcel este uzivat a ona mala uz ine hodnoty..ale nrp druhy priklad, jedna znama ma 30, pritel 26 teraz maju rocnu dcerku aklape im to...a su spolu myslim ze uz 8 rokov....podla mnaa to skutocne zalezi len na vyspelosti a vyzretosti a na tom co chcu....