Vzťah - starsia zena a mladsi muz

Príspevok v téme: Vzťah - starsia zena a mladsi muz
teresa21

Ahojte.Chcle by som vediet nazor, ci podla vas dokaze vydrzat vztah kde je zena starsia od muza...Ak ano, aky je podla vas amximalny rodziel medzi nimi aby to klapalo...Konkretny priklad: ona ma o tri roky ako on..on 25 a ona 28..lebo mne sa to nezda velmi realne..(Kedze on mal vztahy uz so starsimi ale nikdy mu nevydrzali)...vacsina zien nechce maldiseho ale skor starsieho..co si o tom ymslite vy?

ahoooojjj

ja poznam jeden vztah, kde ona má 42 a on 23,,,čize dost velký rozdiel, ved to môže byt kludne jej syn...sice to vyzera cudne, ale hlavne ze sa majú radi :)

jarkoooo

Na akosik španielskom programe raz začas kuknem akusi telenovel.DJe to o tom že akusi ženu poznači minulosť či čo a znasilnia ju.Stane z nej kruta žena blabla.O 11 rokov..... do tej dedinky sa nasťahuje akysi 17 ročny rebel. Ona ma už 35 a zamiluje sa doňho a on donej . Momentalne to je tak že teraz sa rozišli pretože sa citi ako jej syn a je preňho priliš žiarliva (ten chlapec je v tom pribehu tak trošku ešte decko)a ona si teraz našla ineho aby žiarlil on lebo je nim až posadnuta musi byť jej :D po španielsky nič moc neviem mal som par hodin španiny a čo som bol v peru takže toto som len vyčital :D:D Ale ta herečka ma sik cca 46-47 rokov v reali a neni na zahodenie a ten chalan 18 a čo vravela segra tak že poriadne ale poriadne pekný...trošku mimoo temý ale môže byť aj taky par nemyslite...však komplikacie su v každom vztahu to ma te jedno či baba ale chlap su starši či ste si rovesnici!hadky budu vždy! Zaleži na tom či sa mate fakticky radi! :D Môj nazor

usacek14

Zdravím Vás prosím o radu mám 20rokov a zalubila som sa o 5rokov mladšieho chalana stojí o mna len neviem ako dlho najhoršie na tom je to že sa nemožme stretávat často, tak neiem či to má vobec zmysel ale som donho zabuchnuta až po uši . Dakujeem za odpovedd

blondula

no tak ja poznam pripad,kde jeden moj znamy ma 33 rokov a jeho priatelka ma 56 :DD ma tusim 3 deti tiez okolo 30tky... je velky fesak a moze si vyberat.mali sme aj rozhovor a povedal mi,ze ja sa mu pacim az privelmi,ale on ma svoje plany,ja tiez,nechce deti,rozculuju ho,takze z balenia nic nebolo :DDD a okrem toho tu svoju priatelku velmi lubi !! len jediny problem je,ze nemohli sme sa vsetci spolu stretnut,lebo by sa jej nepacilo,ze on ma take "pekne" priatelky a mlade.to som bola pred 3 rokmi na Mallorce,on tam zije a ona je z tadial.ziarliva nebola,pustila ho za mnou,lebo som tam bola na dovolenke,ale ona uz ist nechcela... takze dalsi priklad toho,ze ANO,nemusi to byt ziadny problem....

Michalko31

Mám 31 rokov a moja manželka je o 10 staršia. Máme spolu 2 deti a láska je medzi nami stále silnejšia a rozumieme si vo všetkom. Nemyslím si, že by sme jeden druhého niekedy opustili. Navyše mnoho žien v mojom veku už dávno a hlavne po pôrodoch nevypadá tak atraktívne ako kedysi pritom postavička mojej manželky je stále dokonalá. Navyše vie čo chce a vie sa aj pekne elegantne obliekať čo dnes už mnoho mladých žien a dievčat nevie. Môžem povedať, že máme dokonalý vzťah vo všetkých smeroch a sme šťastná rodina.

zuzulienkall

Som jedna z tých, čo majú vztah s ovela mladším ako som ja. mam 29 on 22, ale poviem vam,že nikdy som sa necítila s nikým tak krasne a štastná ako s ním. sme spolu už skoro 2 roky pričom to pred mojou rodinou tajime. bojim sa ich reakcie,čo bude až sa to dozvedia..neviem čo robit..mam ho velmi rada,verim že aj on mna..ale ozaj sa bojim reakcie rodiny..skusi mi niekto poradit????

AdamKrt

boe Včera 21:35:

mojej stara mama ma cca 97 rokov. Moj stary otec, jej manzel je o 6 rokov mladsi. Do teraz su spolu i ked ona je uz senilna. Takze, coby to nemohlo vydrzat :)

dobra vila

Ja poznam par, kde je zena o viac ako 10 rokov starsia ako muz. Zda sa mi to divne, ale doteraz im to (a je tomu uz par rockov) funguju viac nez ukazovo!! Otazne je, ci tomu bude aj neskor, ked zena zacne viac starnut...
Ale zastavam aj nazor, ze laske sa medze nekladu :). Nevidim nic zle na tom, ked je muz mladsi od zeny... ale tu normu by som povedala asi +5 rokov...neviem, zalezi aj od veku.

rony26

je dost kratkozrake na zaklade vlastnej skusenosti takto zovseobecnovat...ak som to spravne pochopil, tak ked je zena co i len o jeden den starsia nie je ziadna sanca aby vztah fungoval?...to je absurdne, kazdy predsa vie, ze spravanie a vyspelost cloveka ovplyvnuju okrem veku aj dalsie okolnosti...preto sa z dvoch ludi co maju 20 moze jeden spravat ako 15rocny a ten druhy ako tridsiatnik...rozhodujuci teda nie je udaj z obcianskeho preukazu, ale osobna vyzretost