Ahojte.Chcle by som vediet nazor, ci podla vas dokaze vydrzat vztah kde je zena starsia od muza...Ak ano, aky je podla vas amximalny rodziel medzi nimi aby to klapalo...Konkretny priklad: ona ma o tri roky ako on..on 25 a ona 28..lebo mne sa to nezda velmi realne..(Kedze on mal vztahy uz so starsimi ale nikdy mu nevydrzali)...vacsina zien nechce maldiseho ale skor starsieho..co si o tom ymslite vy?
Vzťah - starsia zena a mladsi muz
Zena ma byt urcite mladsia, idealne aspon o nieklko rokov. Vsetko ostatne je odsudene na krach. Skor neskor ako skor ale je. Starsia zena podveddome svojho partnera casom "zadusi". Ostane len lutost a slzy pre plac. Vlastna skusenost. Nie som sam, verte mi. A tera, hop ho, do mna starsiee dievcence.
Chel by som sa opitať že či si myslite ked ma staršia žena chce ci ta žena nieje predator ja mam 17 a ona 33 a mame sa moc rady a niekedy si myslim že ona mna aj viac... že či nam to može klapať ? sme spolu sice len mesiac ale neviem či to mam ukončiť alebo este počkat a ešte ktomu je ona s cz... a ked sa cez tu dialku milujeme tak ci to može byt prava laska ...
lebo ona mi cche posielať darčeky a tak neviem či si ma tak nechce uputať aby som jej nezdrhol?:D viem možno si mysliťe ze maldy trtko nevie čo je laska a tak ak am niekto taky nazor nech any neodpoveda.a som ževraj dosť vyspeli an svoj vek svojimi nazormi a tak myslenim... pls odp dik :)
moja mama má 57 a má o 8rokov mladšieho partnera.. a sú spolu už 9rokov! a mne to tak pripadá niekedy, že mama má viac energie ako on :D a ešte k tomu aj veľmi dobre vyzerá.. :)
Akykolvek vekovy rozdiel a ci je starsi muz alebo zena, to je vylucne vecou toho konkretneho paru, podstatne je, aby si rozumeli a mali sa radi, na nicom inom, teda ani na veku, nezalezi, dobrym prikladom toho je prispevok Eries.
Keby vekovy rozdiel a to, ze muz ma byt starsi ako zena bol az taky naramne dolezity, preco je potom taka vysoka rozvodovost, ked vacsina manzelstiev toto kriterium splna?
Zial, ako vidno aj na tomto fore, niektori ludia su prilis obmedzeni, konvencni, plni predsudkov a zabran. Dobre, ked mne take nieco nevyhovuje, to je v poriadku, ale nebudem za to druhych odsudzovat, ci dokonca urazat. Keby sme boli tolerantnejsi a velkorysejsieho zmyslania, bolo by ovela menej nasilia, svet by bol ovela krajsi.
ENGLISHMAN ja som zazil to iste. Mal som 6 rocny vztah za starsou zanou o 10 rokov a rodicia sa s tym nevedeli zmierit. Ja som mal 22 a ona 32. Rodicia sa ako tak s tym uz zmierili,ale mi sme sa pred nedavnom rozisli. A presne ako pise AdamKrt,ku koncu som si zacal uvedomovat,ako zostarla,ze ja ked budem mat 35 ona bude mat 45. Ten vztah mi dal strasne vela,ale uz by som nechcel. To zistis sam neskor. Ja som zo zaciatku vela veci nevidel,prehliadal som ich,ale teraz odstupom casu vidim,ze vela ludi malo pravdu a aj rodicia. Prajem Ti nech si s nou stastny,ale ver mi,ze matky maju casto pravdu. Mame povedz,ze je to Tvoj zivot a ze to chces skusit. Drzim Ti prsty. Vela stastia.
ENGLISHMAN:
povedze svojej mame, ze ju chapes, ale bude sa s tym musiet vyrovnat. Ze Ty si za svojim rozhodnutim stojis. Ci uz s nou, alebo bez nej. A bol by si rad, keby Ta mama podporovala a nie robila prieky. Ako, to je v pohode, ked ma muz o 9 rokov mladsiu partnerku ? Tak preco by zena nemohla mat.
Uvedom si vsak, ze ked budes mat 31, ona bude mat 40. Ked Ty 41, ona 50.
Ahojte.Mám trocha taký problém, s ktorým si neviem poradiť. Mám 21 rokov. Pracujem v Anglicku. Medzi tým som spoznal ženu, 30 ročnú, ktorá je rozvedená a ma 6 ročného synčeka.Tá žije na Slovensku. Spoznal som sa s ňou cez kamarátku, ktorá žije taktiež v Anglicku. Najprv sme si volali a už vtedy jeden druhého chcel. Potom sme sa stretli, keď som prišiel na Slovensko. Strávili sme spolu veľa krásnych chvíľ či po sexuálnej alebo po citovej stránke. Naozaj sa veľmi ľúbime. Lenže moja mama ktorú vidím len raz za rok s tým nesúhlasí. Nevie a nechce ma pochopiť. A neviem čo mám teraz robiť. Jedno viem, že s tou osobou chcem byť, lebo ju veľmi ľúbim. Prosím, poraďte mi. Čo mám robiť?
tu nevidim ziadny problem, ...
no ja mam priatela, ktory je mladsi takmer o 5 rokov a sme spolu stastni, mame spolocne hodnoty a vieme sa spolu zabavit, dali sme sa ale dokopy ked sme mali obaja uz po dvadsiatke, tym chcem povedat, ze kebyze on ma 15 a ja 20 asi by nam to nefungovalo tak ako teraz, mala som vztahy aj so starsimi muzmi takze mozem porovnavat a naozaj tych par rokov nerobi problem, dolezite je spolocne smerovanie a hodnoty a samozrejme laska na prvom mieste
Dedo ma 89 rokov, babka ma 94 rokov. Do teraz su spolu :)
Mam priatelku a je odo mna o 5 rokov starsia. Nevidim v tom nejaky problem.