caute, vydula sa mi na lavej brusnej strane hned vedla pupka hrca , alebo lepsie povedane opuch , velky asi tak ako tenisova lopticka... Brucho je na tom mieste tvdre a neprehmatatelne. Mal to tu niekto? mam sa niecoho obavat? V novembri mi brali slepak laparoskopicky (teda mam jednu jazvu aj hned pod pupkom), moze to byt nejaka pooperacna zrazenina? diky
vyduta lava strana brucha v okoli pupka
elen - no ja som si to prvykrat nasla asi v januari a myslela som ze to mam z tej operacie slepaka nejaky zrast alebo co ... no a vcera rano sa mi to vydulo zasa, tak som zasla aj lekarke a ona si mysli ze je to cysta alebo tukova hrcka tiez... tak uvidime, na ultrazvuk idem nakoniec uz v sobotu, som si to vybavila u znameho tak snad budem vediet na com som... a mne to obcas uplne zmizne ze to ani nieje vidno, tebe to je vidno? a este ak smiem vediet, z ktoreho si mesta? respektive k akemu lekarovi to s tym chodis...
elen - to som si aj myslela... ale neviem , nijako ma to neboli a dokonca mam pocit ze je to pohyblive... no neviem , uvidim co povedia lekari, a mam znamych odbornikov tak hadam ma nedokalicia... prosim ta a ako sa ti to stalo? citila si, ked si niesla nieco takze ze by sa nieco roztrhlo? pre mna pride pruh u zien taky cudny... a kde ta operovali a kolko si sa zotavovala?
ahoj.......tak podla mna to bude pruh......asi vies co to je a ked nie.......ze ti povolila brusna stena a creva ti vysli s tadial....to jedine operacne a musia to urobit.Mam to aj ja.......len asi nie take velke.....a pritom 2 lekari a 1 ultrazvuk povedali že je to tukova hrcka a je to pruh....najcastejsie miesto pre ženy!!!!!!!! precitraj si o tom na nete......a daj vediet ako si dopadla.Dakujem pappapa
to je v pohode, a dakujem:-)... dufam ze to nebude nic co sa musi zasa operovat, lebo ma to uz nebavi...
sory neprecitala som si poriadne prispevok, ale zaujima ma to. Dufam ze nic vazne, drzim palce.
tak ked som s TYM bola vcera u doktora tak jasne ze to urcite videl:-D ... viem jedine ze to nieje akutne, tak ma tu ludia neplaste, radsej nejaku radu ak ma niekto skusenosti prosim.
a vcera to doktor videl?? no neviem ci by som stym nesla na pohotovost pre istotu..
tam som bola vcera, v pondelok idem na ultrazvuk a take tie veci ... ale radsej by som vedela dopredu do ma caka... ono ta hrca nieje vidno moc, ale je dost hmatatelna
okamzite k doktorovi, urcite to nieje normalne