vyduta lava strana brucha v okoli pupka

Príspevok v téme: vyduta lava strana brucha v okoli pupka
lovelylili

caute, vydula sa mi na lavej brusnej strane hned vedla pupka hrca , alebo lepsie povedane opuch , velky asi tak ako tenisova lopticka... Brucho je na tom mieste tvdre a neprehmatatelne. Mal to tu niekto? mam sa niecoho obavat? V novembri mi brali slepak laparoskopicky (teda mam jednu jazvu aj hned pod pupkom), moze to byt nejaka pooperacna zrazenina? diky

lovelylily

ahoj elen, no ja som na to prisla tak ze hned na druhy den po operacii jak som vstala z postele tak tam boli guce vlasov a sestricky mi povedali ze to moze byt kludne z narkozy, ze je to zasah do organizmu. Ja mam prirodzene velmi jemne vlasy a teraz mi velmi velmi padaju...a teraz ti teda padaju ci nie? a farbis si ich? lebo ja dost casto (cca 3krat do roka), lenze mi zacali padat az po tom slepaku tak radikalne... inak vzdy tak normal par vlasov denne... ja teraz uzivam kalcium a zinok, a sampon REVALID, este som len zacala takze zatial necitim ucinok ale udajne po mesiaci ma byt viditelny...mne padaju vlasy najma z vrchu hlavy, a tebe? ake vitaminy a sampony si mala?

elen666

ahojky....tak to si trafila do cierneho.....ano mam aj ja problemy s vlasmy a vobec som tomu neprikladala dovody že by to bolo zo slepaka.....minuly rok som bola u koznej a predpisala mi vodicku Alpicort....k tomu som kombinovala mnozstvo vitaminov a ustupilo mi aj padanie ale vlasy mi padaju a rednu neustale.....mam ich dost riedke.Ako si na to prisla že to moze byt zo slepaka,?....a ako sa ma tvoje brucho???

lovelylily

ahoj, no ucim sa ucim stale...uz nemusis kopirovat nic, o tom pruhu si precitam, uz mi ide vyhladavat v temach :-) pocuj, a s vypadavanim vlasov nemas skusenosti? akoze co na to pomaha a tak... ci nejake tabletky vitaminy alebo sampony? mne od toho slepaka velmi padaju vlasy, a uz mi vidiet normalne hlavu na niektorych miestach, tak sa dost bojim :-( a ty sa mas ako? :-)

elen666

ahoj.........som si vsimla ze si tu už davno nebola......len som nepochopila co ti mam skopirovat.......a inac ak mas takto problem vo vyhladavani tak sa zaregistruj a potom budes vidiet ako a do ktorých tem si prispela.tak isto tam mas oblubene temy.....ja som to roky neurobila a teraz som spokojna..velmi....a ako sa mas??...ozvi sapapap

lovelylily

ahoj elen - prepac ze som dlho nepisala ale stale sa ucim ... no ja ked dam ze vyhladat temu tak mam napisane ze funkcia je docasne pozastavena, tak neviem , nemohla by si mi to sem nejako skopirovat?

elen666

tak to ti drzim palce......aby si sa neprejedala.......inac o pruhu som sa docitala.....že ho na 100% mam ja.pretože to miesto je dost caste,ale citala som aj o tebe že sa zvykne tvorit aj ked bola v blikosi operacia a mozu to byt po operaciii komplikacie..neviem to presne opisat----ale teraz si daj do vyhladavaca temu PRUH a precitaj si o tom a prva pridana sprava.......tam ej to opisane presne....ozvi sa

lovelylily

elen - hej hej ono sa ta stena moze pretrhnut ked mi to bude viac ochabovat, takze cvicit chcem zacat, aspon jednoduche brusaky doma... nepovedali ze kedy by to malo prejst, ale len keby sa mi to brucho znova viditelne vyduvalo velmi casto, tak mam opat prist... Len mne sa to vyduva vzdy ked som poriadne najedena :-D , ten doktor mi totiz povedal ze mam posunuty zaludok az tam k pupku, preto sa mi to tam tak vyduva... tak hadam to ta stena vydrzi, lebo ja velmi rada jem :-D

elen666

parada.........som rada......a podla mna to je zacinajuci pruh........si myslim.......a prave preto by si asi mala cvicit....a za aku dlhu dobu by ti to malo prejst........??......to cvicenie by malo zabrat.........?? daj vediet...pappa

lovelylili

elen - tak uz to mam za sebou, a ako som si aj myslela, ma to na svedomi ta operacia slepaka - udajne sa mi ochabla z tej operacie vnutorna brusna stena, takze nieje spevnena akoby mala byt, mam robit nejake cviky na brucho aby sa to zlepsilo, lebo zatial nieje nutne tu stenu spevnovat tou sietkou co sa dava pri pruhu (kedze mne len ochabla, nepraskla) ... takze mam cvicit aby k tomu prasknutiu nedoslo, tak som rada :-)