caute, vydula sa mi na lavej brusnej strane hned vedla pupka hrca , alebo lepsie povedane opuch , velky asi tak ako tenisova lopticka... Brucho je na tom mieste tvdre a neprehmatatelne. Mal to tu niekto? mam sa niecoho obavat? V novembri mi brali slepak laparoskopicky (teda mam jednu jazvu aj hned pod pupkom), moze to byt nejaka pooperacna zrazenina? diky
vyduta lava strana brucha v okoli pupka
trina - no ved jasne, muzi su muzi :D ale ja by som si to tiez nedala operovat len tak :-) pokial to nebude nutne tak sa nedam... ved som mala narkozu naposledy v novembri, a riadne mi vlasy povypadavali odvtedy... takze do seba rypat nenecham, a snad to ani nebude nutne
elen - tak to som rada ze to s tym slepakom tak dobre dopadlo :-) ja idem zajtra rano na to sono ku znamemu, tak potom dam vediet... dneska ma tie miesta aj boleli , tak uvidime, snad to nebude zle
ahoj, pokiaľ to bude len tukova hrčka, tak sa nemusíš znepokojovať. anžel ma na predlakti ako vajce,tiež sa mu to troška pohybuje...lekar mu povedal,že ho može operovať, ale len koli estetike, že to vobec nie je nutne....no a moju polovičku,,, šak chlap"po tejto odpovedi lekara už nič neprinuti isť to dať odstraniť. ma to už asi 20 rokov.možno aj viac. ja mu to občas pozriem či to nerastie....ale nerastie. a hlavne ho to nebolí...daj vedieť ako si dopadla u lekara. držím ti palce...
elen - jemine, to su riadne truby! a dufam ze babatko je v poriadku ! ... no niektori lekari si ta nevsimnu ani keby si umierala... je to smutne... idem ja uz do postele, tak sa zatial drz a v sobotu ti dam vediet ako som dopadla, dobru noc :-)
elen - no tak hadam mne hadat diagnozu nebudu... ja som tri roky vraciavala a zistili ze je to slepak az ked sa mi naderavil, tak hadam toto tak nedopadne ... nie kdeze, nerodila. Mam 20 :-)
elen - ja som z BA... no presne takto to mam aj ja.. iny clovek to nezbada, len hmatom to najde, ale vcera to bolo dost viditelne, dneska uz skoro vobec.. a ked som si to vcera stale chytala aby som zistila co to je, tak ma trochu aj na vracanie napinalo... ale inak nic... a ako ti teda zistili zeje to ten pruh? ako na to prisli ti lekari ?
tak som z Rožnavy a chodim do Kosic nakolko v roznave mi povedali že j eto iba tuk....a nic ine....a v KE hned ze je to pruh a aj ultrazvuk ukazal že je to tuk!!!.......a aj mne to zmizne ked si to zatlacim hlbsie,ale mne to zase nie je vidute......a ani ot nevidiet žeby som to mala ......ja to citim iba hmatom a ked sa lepsie pozriem tak viem ze je to tam...ale druhy bynezbadal a ti si s kadial??