Skusali ste uz magiu na privolanie lasky a objektu zaujmu, fungovalo to, ake to malo nasledky? Dakujem.
kuzla lasky?
Ved ked nie je ten pravy, potom sa ho neda ani carami prinutit, aby miloval. Ci sa to da, ale potom to bude niest nasledky, ze nebudem mat pracu, budem chora?
a ty by si chcela bay ta miloval len kvoli nejakym carom??? ja teda nie
Skusat to teda radsej nebudem. Nechapem vsak, ako je potom mozne, ze moje 2 zname si tymito sposobmi, stale chodili za bosorkami, zachranili vztahy, ktore sa im rozpadavali, to nechapem?
Ale ako zistim, ci ma vazne miluje, ze by to bolo bez nasledkov? Teraz mam ten pocit, ze ma miluje.
Následky sú ako opísala jaja001 ibaže ich rozmer si neviete predstaviť. Fungujú kúzla lásky iba v tom prípade ak ťa opak miluje, ak ťa nechce sú následky. Na čo si to máš poisťiť? Správaj sa k nemu milo, nepodvádzaj ho atď. Nie sú potrebné žiadne kúzla. Ako vieš či je ten pravý? Preboha veď to musíš cítiť!!!! Zahrávate sa s ohňom ľudia, s niečím čo vôbec nepoznáte!!
U znamej to fungovalo, bola u nejakej bosorky, lebo jej haproval vztah. Ona jej dala nejake vrecusko, ktore mala nosit. Teraz su spolu, casto ich vidim v meste. Ja to mam zatial s priatelom dobre, len som si to chcela nejako poistit. Keby som to aj skusila, ako viem, ci je ten pravy? Cize hovorite, ze tie kuzla nefunguju a maju uplne iny ucinok?
ja si viem predstavit tie nasledky. vsetko co potom chytila, robila, sa jej pokaslala, vztahy, praca, skola, vsetko islo dole vodou. lebo ked robis to co nemas - teda siris zlu energiu, a taketo bosorovanie aj ked tomu veris len napoly, je zla energia, a sa ti to vrati, rozladis si svoju energiu, znecistis, potom pritahujes problemy a vsetko sa ti kazi. mozes chytit aj taky problem, nieco ako urieknutie - zavisi od toho, ako velmi si sa previnila, ako velmi si priala niekomu nieco zle - ze budes velmi dlho hladat sposob, ako sa tohto urieknutia zbavit, budes musiet urobit vela dobrych skutkov a precistit si karmu :)) dufam ze ste mi rozumeli :))))
Tie nasledky by ma zaujimali, ake boli?
skúšala a radím neskúšať. Nestraším no následky sú a sú dosť zlé. Človek nie je vec, ktorú keď si vaše ego zaželá budete vlastniť. Každý sa rozhodujeme sami, či budeme daného človeka milovať a donucovať ho k tomu akýmkoľvek prostriedkom je viac než choré a neostane to bez následku. Láska je energia ktorá sa nedá chytiť a nedá sa vlastniť. Keď pochopíte toto, budete mať šťastné vzťahy a muži od vás nebudú utekať. Rúhate sa voči láske a ona už nikdy viac nepríde. To chceš?