Skusali ste uz magiu na privolanie lasky a objektu zaujmu, fungovalo to, ake to malo nasledky? Dakujem.
kuzla lasky?
prečítajte si stránku sevalinky stačí jéj meno zadať do google mnohy jéj tam ďakujú.
strigica prosím ťa mohla by si mi zohnať kontakt na tú bosorku alebo čarodejnicu čo si spomínala????
Nik mi nenapisal zeby zobralo od inal skor ze pocitili zlepsienie spokojnost ci konecne klud a pokoj v rodine ci menej hadok a ine zatial neviem ja osobne som si to dala a do mesiaca nastala zmena a nielen v jednom mozno ako vyhra ,,a este aj lepsie ohodnotenie v praci a ine ..dokonca viaz ako jedno zlepsenie
Nie ao pisu tak bud zlepsi sa vztah alebo zdravie alebo vyhrali v sutazi alebo aj 4 ci ť cenu v sportje ponuka vycestovat zahranicie a zist penazi atd...kazdy pisal ze v inom sa to u nich zlepsilo nemali rovnake zlesenie..
Neviem o takom kuzle je ritual na prisum penazi a niec ako ze osud ti da vyhru podnohy a ine aj finacne zlepsenie to hej .Ale priamo nieco ze tu mas 6 cislel a dnes vyhras o takom kuzle ja neviem..
Su co tahaju energiou liecia a ine ci na dialku odrabaju pocarovaniu atd je to iste ..len ako viem dost ludi mi pisalo ze si to dali robit a po 3 mesiacoch nic sa nestalo...preto len financne boli oni zatazeny a nik nepomohol ..preto ja davam kontak na tych co som pomohla asi tak...A tiez sa dohodnem tak ze ak pomoze neskor mi ten a ten zaplati zatial som pomohla asi 4 zatial neuspech v tom som nemala asi tak...len ja moc nechem sice take robit cerpa to moju energiu radej dam vestenie a kuzlo magiu tak skor obcas ..