kuzla lasky?

agaven ja

Nik mi nenapisal zeby zobralo od inal skor ze pocitili zlepsienie spokojnost ci konecne klud a pokoj v rodine ci menej hadok a ine zatial neviem ja osobne som si to dala a do mesiaca nastala zmena a nielen v jednom mozno ako vyhra ,,a este aj lepsie ohodnotenie v praci a ine ..dokonca viaz ako jedno zlepsenie

agaven ja

Nie ao pisu tak bud zlepsi sa vztah alebo zdravie alebo vyhrali v sutazi alebo aj 4 ci ť cenu v sportje ponuka vycestovat zahranicie a zist penazi atd...kazdy pisal ze v inom sa to u nich zlepsilo nemali rovnake zlesenie..

lost

A ma to aj nejake rizika? :)
Tie financne kuzla, ktore by mohli pomoct.
Napr. ze mi to "zoberie" nieco z inej zivotnej kategorie - ako dan, alebo tak nejak.

agaven ja

Neviem o takom kuzle je ritual na prisum penazi a niec ako ze osud ti da vyhru podnohy a ine aj finacne zlepsenie to hej .Ale priamo nieco ze tu mas 6 cislel a dnes vyhras o takom kuzle ja neviem..

agaven ja

Su co tahaju energiou liecia a ine ci na dialku odrabaju pocarovaniu atd je to iste ..len ako viem dost ludi mi pisalo ze si to dali robit a po 3 mesiacoch nic sa nestalo...preto len financne boli oni zatazeny a nik nepomohol ..preto ja davam kontak na tych co som pomohla asi tak...A tiez sa dohodnem tak ze ak pomoze neskor mi ten a ten zaplati zatial som pomohla asi 4 zatial neuspech v tom som nemala asi tak...len ja moc nechem sice take robit cerpa to moju energiu radej dam vestenie a kuzlo magiu tak skor obcas ..