kuzla lasky?

sio

beskyd vystizne napisane! Gratulujem!!!
Nuz ak magia tak jednoznacne od niekoho skuseneho lebo laska bude ten najmensi problem ktory vas bude trapit!!! Dnes je vsade plno vestcou ,ezeterikou a znalcou ktory to maju vrodene: POZOR oni riesia len lahky zarobok nic nerobia vela zarobia a este sa citia ako maly BOH ,ale vy vdaka nim ziskate aj nezelane darceky a to energie ktore nebudu vo vas prospech .

sio

Nuz mila Slobodna ja neviem ake mudre knizky citas ty ale dovol mi oponovat.Nic sa ti nevrati v podobe aku vysles.Vracia sa to inak ale nerad by som tu rozoberal co nechcem.Energia je sila ktora je vsade okolo teba vnimas ju eterickym a inym sposobom ak vies aku energiu zasles tak robis zazraky ak ti je jedno co zasielas urobis aj hluposti ale energia je je to sila ako vzduch citis ho vnimas ale neublizi.Je to ako vanok ktory ta v lete polaskaale ak naberie silu je z neho niciaca pohroma.Viem co pise a poznam osobne pripady ludi ktory mali porobene a co sa im stalo a viem aj ako sa im zacalo darit po odrobeni.Ty sa na to pozeras len s jedneho uhla.Zacnem teda takto aj Jezis bol len clovek do 33 rokou a dokazal veci ktore sa prenasaju generacie.Je mi jedno ze bol syn bozi kym zil a nebol obetovany tak bol clovek rovnako jedol a aj...!Pritom dokazal robit divy a laska bola aj tam kde predtym nebola.Upozornujes a v podstate prejavujes nazor.o.k ale dobro nieje okolo teba a nic sa nevracia ani tym ktory to robia existuju ochrany ocistenia aj ty ked si spinava sa ides umyt.A oddavna znami cigansky recepts krvou ktoru das chlapovi vypit je tiez kuzlo ktore mnohy vyskusali a ziju si stastne.Poznam ich par aj osobne.Nuz a nakoniec nieje chytrost v tom ja mam pravdu....ale pochopit jedno ze naveky tu bude zlo nie preto ze je tu aj diabol alebo preto lebo niekto pouzije magiu ty najlepsi ludia su zvycajne obetou mazanych ludi a svin tym by si mala vysvetlit pojem dobro a magia ,konanie a to ze sa im to vrati.Vo vlade sa kradne tiez odjakziva a vrati sa im to? Zlodeji okradnu mamicku s deckom a vrati sa im to? Nie moja.Zivot nieje o tom pisat ale chapat a energia si len vybere to co ty sama chces das zivot tomu co statilo zmysel.Nie tomu co mas to si nevazis lebo to mas ked stratis tak sa habes spet....Klasika nuz ale respektujem tvoj nazor.
Viem jedno ak mam niekoho rad a stratim ho tak kaslem na to ci konanm tak alebo hentak chcem byt s tou osobou a hotovo.To je v skutocnosti sila ktora je v kazdom.

beskyd

ked uz ste len obycajne chodiace potreby ktore sa chcu len najest, mat sa dobre a sulozit, tak tym ludom ktorych milujete aspon najdite niekoho na urovni, tym pre nich urobite maximum:)

Slobodna

sio, vidno, že sa do toho nerozumieš, pretože to čo opisuješ dopadne vždy zle, každá vyslaná energia, dobrá aj zlá sa ti vráti späť ako bumerang, preto by som si dobre rozmyslela, akú vyšlem. Okrem toho, ak je človek dostatočne silný, tak sa ho ani nedotkne ale tebe sa niekoľkonásobne vráti a ak aj získate takýmto spôsobom toho človeka, bude to iba telo bez duše a nikdy vás nebude milovať. Skutočne to stojí za to???

sio

nuz napisem opet nazor ak sa neda magiou ziskat muz ktory je nedosiahnutelny nie T.Cruise ktoreho v zivote nestretnes a nepojdes s nim na kavu.Ale obycajny clovek od ktoreho nieco ziskas staci cigaretovy ohorok a ovladnes jeho myslenie a city.Ako mi potom vysvetlite porobenia alebo prekliatia.Je to trend dnes tak ak nieje magiou mozne ziskat si lasku toho s kym by si uz viac nebola ako teda s magiou porobis suseda ked ti lezia na nervi alebo sefa preklajes ....Vsetko je okolo teba energia nieje zla ani dobra len energia je na tebe ako vyuzijes energiu ak to spravne ovladas.Sulasim vsak s dolu nazorom ze ide o nebezpecnu hru a moze to dopadnut velmi skaredo ak sa do toho niekto nerozumie.

bibi123

podla mna kuzlo je charizma a spravanie zeny, ak je zena na chlapa mila, tak nema problem si ho ziskat a udrzat si ho dlhe roky...
nepopieram, ze funguje magia, ale neverim, ze moze ovplyvnit myslenie muza. To by taky Tom Cruise mal milion frajeriek:O)))

sio

vynikajuca je sevalinka v tom co potrebujes aj ty.Staci si zadat do google a citat tam to vsetko mas napisane.
A myslim si ze od davna ludia chceli to co bud koli hluposti stratili alebo bolo pre nich nedostupne.Preto sila spociva v tom co chcem a nie to co mozem alebo nesmiem chciet aby si nieco chcel musis tuzit ak tuzis tak snivas ak snivas bojujes ak bojujes tak sice pada sem tam na hubu ale ak vydrzis tak ciel niekde vzdy je je.Osobny nazor.Nie posudenia co je a nieje dobre.Obmedzenia si vytvarame sami mi ludia

Slobodna

samozrejme, že to funguje, len to treba vedieť a kto to nevie, nech to ani neskúša, pretože nie je nič horšie ako zbabrané kúzlo. Ovšem jediná a dosť podstatná vec pri kúzlach lásky je tá, že objekt tvojho záujmu musí mať záujem o teba, inak sa jemu absolútne nič nestane ale tebe áno- veľa veľa zlého. Preto sa ani tak nepraktizujú kúzla lásky ako to chápu mnohí- na pritiahnutie aj nasilu objektu svojho záujmu, ale skôr na posilnenie už existujúcej lásky.