Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Tehotensky test

Príspevok v téme: Tehotensky test
zztt

2 mesiace som nedostala menzes. Spravila som si tehotensky test. Bol negativny. Ked som ho po 3 dnoch sla vyhodit nahodou som si vsimla, ze tam pribudla aj druha slabucka palicka. V prvy den tam urcite nebola ani ziaden naznak. V navode bolo, ze vysledok nemam interpretovat po 10 minutach. Chcem sa uistit, ze ta druha palicka neznamena tehotenstvo, ale je to uz len nejaka sekundarna reakcia.
Dakujem

adella

Dievcata,ste mladucke a zda sa,ze nemate skusenosti.Dnes su tehotenske testy 100%!Uz po hodine od testu,je mozna sekundarna reakcia a slabe sfarbenie druheho pruzku,ale tehotenstvo sa vylucuje,ten test je zamerany na hormon HCG-pritomnost placenty!Co sa tyka vysadenia HAK,je prirodzene,ze vajecniky nie su naucene pracovat bez podpory a je nutne navstivit lekara!

kacka

Mne sa asi 3krat na tehotenskom teste neukazala ziadna palicka a to preto lebo som bola v tom obdobi chora a nevedela som o tom...Takze radsej sa daj vysetrit-moze to byt ukazovatel nejakej skrytej choroby!!!

S

vlocka,bol z lekarne, ale uz si nazov nepamatam,ale viem, ze boli 2 rozne. Take bezne dostupne.Niekedy moze byt nespravny vysl. aj nachladenim al. zapalom...

mata

Bez na gyndu, mne tiez vysla ta druha palicka taka skoro priesvitna, skoro neviditelna a dnes mi tu beha rocne dievcatko...

zuzana

toto iste ma aj moja sestra... po vysadeni antikoncepsie nedostala menstruaciu... a kedze je v australii, tak sa na to vybodla a menstruaciu dostala az po pol roku... dodnes ju nema pravidelnu a ani ju pred zacatim brania antikoncepcie nikdy pravidelnu nemala.. myslim si, ze u teba treba len cakat a znovi zacat brat antikoncepciu by nemobo velmi rozumne, bez menstruacie... najlepsie by bolo navstivit lekara... ale to zalezi aj od toho aku mas poistku... ale sama pises, ze nechces skusat ich lek. sluzby... ak ti vysli negativne testy a aj u lekara, tak nie si tehotna... ale pouzivaj pre istotu aj kondom a uz ti asi neostava nic ine len cakat kym nepride a potom nabehni na tabletky... a ked budes doma, tak chod k lekarovi...

ica

A oradite aj mne? Po vysadeni HAK sm to nedostala, uz je to asi tak 4 mesiace. Nikdy sm to nemala presne ale toto je uz dost dlho. Robila sm si uz 2 testy, oba negativne. Cely problem by mohol byt, okrem vysadenia HAK ako jeden faktor, sposobeny aj cestovanim, kedze sm bola donedavna v anglicku. Navstivila sm tam aj doktora. Tam mi robili tiez test, ale iba z mocu, tiez negativny. Chcela sm aby mi pichli vyvolavacku, ale nejako nevedeli o com hovorim (neviem ci to bola jazykova bariera alebo to tam naozaj nepoznaju?!!? :o) Mam zacat brat znova HAK aby som sa dockala? Nezda sa mi to velmi rozumne, asi by bolo lepsie pockat na normalnu fyziologicku menstruaciu. Teraz som uz v inej krajine, ale stale nie doma. Nemam chut skusat lekarske sluzby aj tu! Beriem to vsetko sportovo, ale dokedy mam preboha este cakat. len dufam ze po troch testoch nakoniec nezistim ze som v 4 esiaci :o)

Nikola0704

Ja osobne nemám s tehotenskými testami žiadne skúsenosti. Len som nad nimi tak rozmýšľala a myslím si, že by som sa nimi v prípade nutnosti asi neriadila. Ak by som mala podozrenie na tehotenstvo, tak by som radšej rovno navštívila doktorku.