Pls poraďte mi niečo vážne účinné, s čím máte skúsenosti čo sa týka afty. Čo použiť, aby mi to nepoškodilo moje zuby a najrýchlejšie zabralo? Ďakujem za každú radu.
Afty, čo najúčinnejšie proti nim
Afty som mala od malicka, stacilo trosku stresu,.choroba a mala som usta plne aft. Vacsinou sa mi robili velke a aj 4- 5 kuskov. Hojenie tak vyse mesiaca. Nahodou som v zdravej vyzive natrafila na mineralne soli a mala som voci nim asi taku doveru ako k ostatnym pripravkom, ktore nezaberali dotetaz. A oni prekvapivo zabrali :-) ak mam afty tak kazdych 15 minut beriem 1 tabletu a za 3 dni su prec :-) normalne naozaj zmiznu :-) :-) :-) . Prvy produkt ktory mne naozaj zabral bol Biomineral D6, calc sulph. Tak koho trapia vrelo odporucam. Placebo to nebolo, lebo som tomu uz ani poriadne neverila, ze to moze pomoct.
Ahojte,
Vyrobky finclubu pouzivam uz 14 rokov. Nehovorim,ze vsetky ale zopar zarucenych mam vzdy doma. Za tie roky uz ani nepozname co je to lekar. Lekaren len na 4 lieky a to mam dve deti. Fin mega 7 je jeden z dvoch uzasnych lieciv, ktore som nahodne testovala na kamoske. Od malicka mala afty a dosla do stadia, ze aj celiakiu. Tento liek uzasne funguje, je to olejcek z rakytnika. Len sa nenechajte oklamat lacnymi kapsulami alebo olejcekmi. Nefunvuju ani zdaleka. Ten co mam overeny je hodne tmavy a v jednej kapsule je 15kvaliek.
Treba v ustach pozuvat a udrzat olejcek co najdlhsie v ustach. Pripadne potierat. Treba opakovat co najcastejsie cu to usta. Tento uzasny liek mam odskusanydokonca aj na zapal oci.
Prosim pomozte mi z aftami mam ich uz 5 rokov v kuse bez prestavky :( nevladzem hest a uz ani pit ,strasne som schudla lebo nejem ,afty mam aj v hrdle takze si nemozem nijak potierat :( prosim pomozte mi :(
Skúste STOPANGIN striekať priamo na afty
Keď som začala mať problém s aftami, úplne skvelo mi zaberal gél Aloclair ... Stačilo natierať 2 dni a už bolo skoro po nich ... Avšak tie biele potvory si na to zvykli, tak som prešla na Herbadent - vodička, tiež skvelé účinkuje ... avšak zasa si na to tie potvory zvykli a aj po 5 dňoch používania sa to nijako nezlepšovalo ... Bola som zúfalá, začala som potierať alkoholom, čo zabralo takmer okamžite - po 3 potretiach už bolo lepšie. K tomu som začala používať Listerine ústnu vodu. Samozrejme nasadila som si B-complex od firmy StarLife ...
Neviem, ako si na tom s homeopatiou - mne ešte pomáha BioGaia Prodentis .... Sú to pastilky s jemnou mentolovou príchuťou, takže ani deťom nebudú vadiť :) ja ak cítim, že som sa znova uhryzla - rýchlo vycmúľam a je pokoj ...
Hlavne veľa trpezlivosti a menej stresu !
Dobry den.Mozte mi poradit nieco proti aftam?Mavam ich dost casto a neviem ako sa ich zbavit...Vyskusal som uz rozne ustne vody ako corsodyl. listerine roztok herbadent...Presiel som aj na tabletky Riboflavin ,Bkomplex,vitamin C ,cesnakove tabletky..Zatial mi nepomaha nic z tohto....Afty mavam kazdy tyzden....Mozte mi poradit ako sa ich zbavit? Dakujem.
Herbadent vodicka velmi rychlo ucinne
preplachovať usta s propolisovou tinkturou riedeou s vlažnou vodou v pomere 1:5 (tinktura:voda). Inak aj na paradentozu a odhalené krčky výborné...
treba zvysit imunitu probiotikami, ja mam dobre skusenosti s vita biosa, vytazok z 19 bylin, su v tekutej forme
Jediné orálne probiotikum pre liečbu zápalových ochorení ústnej dutiny a nosohltanu