Pls poraďte mi niečo vážne účinné, s čím máte skúsenosti čo sa týka afty. Čo použiť, aby mi to nepoškodilo moje zuby a najrýchlejšie zabralo? Ďakujem za každú radu.
Afty, čo najúčinnejšie proti nim
na vsetko je snad dobra, nie?? uz by si to nemusela vsade pisat
najúčinnejšia liečba je akupunktúrou-stačia 1-2 sedenia
mne pomohla zmena stravy, kym som nepresla na vitarianstvo, mala som afty opakovane kazdy mesiac. odkedy som presla na vita stravu, v r. 2009, nemala som afty ani raz.
tym nechcem nahovarat na vitarianstvo ale pricina aftov je proste v strave, a kadejake masticky a vodicky ju neodstrania.
minimalne co treba spravit je uplne vynechat cukry okrem ovocia, bielu muku a tucne jedla
Mne na aftu vyborne zabrala biolampa. Ihned po nasvieteni som citil ulavu od bolesti. Afta zase zacne boliet, ale treba pokracovat v nasvecovani a po par dnoch som mal uplny pokoj....
V Dianovej, keď malo dieťa v ústach aftu, ktorú nazývali „žabou“, tak ho žena, ktorá vedela zariekať, vzala na ruky a bežala s ním do sadu, kde rástli slivky. Tam klopala nožom na slivku a odriekala čarovnú formulku: „Žaba za kôru, slnce za horu.“
zdroj: zdravie.pravda.sk
---
mohol by to niekto vyskusat a dat nam tu potom vediet prosim? :))
Mně pomáhá ústní voda Listerin, pravidelně si s ní každý večer a někdy i ráno vyplachuji ústa a po aftách ani zmíňka. Takže zabiješ 2 mouchy jednou ranou, provedeš ústní hygienu a zbavíš se toho svinstva.
Tak tu jednoznačne pomôže len HERBADENT, ja to mávam často, myslím, že je to z oslabenej imunity a tento roztok je najlepší.
ahojte, môjmu 6 - ročnému synovi pomohol preventan quattro / zelený obal /, dával si 2 denne