Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Afty, čo najúčinnejšie proti nim

mimus

Dobrý deň môže mi niekto pomôcť ??? Už 3 deň ma trápi afta na špičke jazyka, vyskituje sa mi to raz do roka, a trvá to 6 týždňov. Som zúfalá mám roztok HERBADENT, a tablety na imunitu, tiež patnenol tablety. Bojím sa že mi to zas bude trvať vyše týždňa. Pls pomôžte...

pinguvi

Mne sa afty robili často a velmi vela a po vyskušaní viacerích vodičiek(liečiv)mi najviac na afty pomohol vitamin E v kombinácíí mastička Kamistad senzitiv - Ustní gel ...

GoFruit

mne pomohla zmena stravy, kym som nepresla na vitarianstvo, mala som afty opakovane kazdy mesiac. odkedy som presla na vita stravu, v r. 2009, nemala som afty ani raz.
tym nechcem nahovarat na vitarianstvo ale pricina aftov je proste v strave, a kadejake masticky a vodicky ju neodstrania.
minimalne co treba spravit je uplne vynechat cukry okrem ovocia, bielu muku a tucne jedla

risofa

Mne na aftu vyborne zabrala biolampa. Ihned po nasvieteni som citil ulavu od bolesti. Afta zase zacne boliet, ale treba pokracovat v nasvecovani a po par dnoch som mal uplny pokoj....

wreck

V Dianovej, keď malo dieťa v ústach aftu, ktorú nazývali „žabou“, tak ho žena, ktorá vedela zariekať, vzala na ruky a bežala s ním do sadu, kde rástli slivky. Tam klopala nožom na slivku a odriekala čarovnú formulku: „Žaba za kôru, slnce za horu.“

zdroj: zdravie.pravda.sk

---

mohol by to niekto vyskusat a dat nam tu potom vediet prosim? :))

Krasomil

Mně pomáhá ústní voda Listerin, pravidelně si s ní každý večer a někdy i ráno vyplachuji ústa a po aftách ani zmíňka. Takže zabiješ 2 mouchy jednou ranou, provedeš ústní hygienu a zbavíš se toho svinstva.

markamarka

Tak tu jednoznačne pomôže len HERBADENT, ja to mávam často, myslím, že je to z oslabenej imunity a tento roztok je najlepší.