Dnes sme sa rozisli...ja viem,boli tu uz rozchody...boli aj su.sestrocne vztahy,5,4,3...moj trval rok aj tri mesiace.Lubili sme sa.Z oboch stran.Bol to naozaj pekny vztah,clovek s podobnym humorom,taky sa tazko hlada...jednoducho mi vazne vyhovoval.rok presiel neuveritelne rychlo.nam bolo uzasne...ale...vsetko dobre sa raz konci a prislo zle obdobie,nerozumeli sme si tak,ako predtym,hadali sme sa pre malickosti.nebolo dna,co by som neplakala.urobila som vela chyb,ja viem.ale myslim ze nikdy neboli neodpustitelne.aj ked obcas sme mali mensie krizy...ale to predsa byva v kazdom vztahu.no jednoducho uz sme sa nesmiali,boli sme bez zivota,niekedy sme boli spolu zo zvyku,aj ked si to tazko priznam,ale predsa.bude to pre mna strasne tazke.vymazat si rok dozadu,aj ked viem,ze sa to neda...neviem ci cakam nejaku radu,ale kamaratku,ktora by ma vypocula a porozpravala sa so mnou...tu nemam.teda aspon nie take naozajstne.uprimne,neviem si predstavit,ze uz mu nikdy nezavolam,nepoviem mu,ze ho lubim...ti,ktori boli zamilovani,pochopia...snad ten rozchod mal nejaky zmysel a casom sa tie rany zahoja...aj ked hlboka spomienkova jazva v srdci ostane este velmi velmi dlho...
Je to tu vela krat---ROZCHOD,ale ako to prezit?
ahoj drobecc:akurat som prisla zo skoly,unavena,zmorena,smutna za laskou,ale aspon si nechavame na icq mile pozdravy,pisanicka.dufam ze to rychlo prejde a uz ho nikdy nikde nepustim :-)ale snazim sa rozptylit spoluziackami,kamoskami,zajtra je v Nitre malajes,tak na ten sa aspon chystame.a este ze piatok je volno,to zase nejaka brigada a rychlo to prejde.
ja leto zrejme volne nebudem mat.treba zarabat peniazky ak si najdem nejaku brigadu.a samozrejme potom festivaly :-)na tie sa obzvlast tesim.a leto je tu pomaly zachvilku :-)
dakujem. a mas pravdu, pocit volna za to urcite stoji, chcem to konecne zazit a mat volne leto :) dufam, ze to vyjde...
jooj, neboj sa, tyzden zbehne ani sa nenazdas a bude zase pri tebe :) ale chapem, ja som tiez taka, ked nie sme spolu par dni... tak sa venuj sebe, sustred sa na skolu, ked nemozete byt na nete naraz, aspon si nechajte par odkazov a o tyzden ste spolu :) potom si to vynahradite a bude to super :)
dakujem moja,aj tebe pekny tyzden.
som stastna,ale trosku aj smutna,lebo vcera mi moj drahy odisiel ako animator do tabora.mala som ist aj ja,ale skola by ma na tyzden nepustila.on musel,lebo to uz slubil.a mna to strasne mrzi a kazdu chvilu rozmyslam ako sa ma,co asi robi,ci na mna mysli...je mi tak strasne smutno.signal tam nemaju vobec,tak komunikujeme akurat cez internet,aj to tu nemoze byt vtedy,kedy mozem ja.no co ti poviem,stale nejake problemy,trapenia:-)este ze idem do skoly dnes,rychlejsie mi to uplynie.tak aj tebe drzim palceky na pisomke,potom na skuskach,aby si ich zvladla uplne v pohode aj pri takomto krasnom pocasi.ten pocit volna potom snad za to stoji :-)
jeeeej, to teda rada citam taketo riadky :) super, ze ste si to vysvetlili a ze sa obaja snazite. a ja verim, ze budete k sebe dobri a stastni, ze ste spolu :) ono obcas nezaskodi aj mensi problem vo vztahu, vtedy si clovek moze vela veci uvedomit :)
moj drahy ma dnes narodky, poobede sme trochu s kamaratmi grilovali. nadherne bolo vonku. len skoda, ze som ten predlzeny vikend tak preflakala a nic som sa nenaucila. zajtra pisem pisomku a o tyzden mam prvu skusku, cize dufam, ze sa pocasie trochu pokazi, nech ma to tak nelaka von a nech sa ucim :)
priatelovi drzim palce na prijimackach :) z vlastnej skusenosti viem, ze na VS to nemusi ist vzdy hladko.. a aj tebe nech sa dari v skole. a hlavne nech sa usmievas :) vtedy je zivot ovela krajsi :) pekny zaciatok noveho tyzdna :)
No caw Drobecc :-)prinasam pozitivne spravy.sme spolu...vydrzali sme bez seba cca tri dni,aj to sme si pisali a volali a....potom sme sa stretli...najprv s tym,ze si donesieme vsetky veci,teda povymiename,ktore sme mali este u seba...prisiel na aute,ja som mu vratila deku a este neviem co.ale videla som,ze sa mu odist nechce.ani ja som nechcela aby odisiel.tak sa ma spytalci sa nepojdeme niekam prejst.sadla som do auta(v teplakoch a starom velmi starom tricku :D)a....ani sme nevystupili z auta.zastali niekde pri ceste a rozpravali sa.vypustili sme zo seba asi vsetko.ja som celu dobu plakala,lebo to bolo strasne.vidno,ze aj on strasne trpel.a potom sa stalo to,ze zrazu zneznel a potom si ma pritulil.a mne sa prec z narucia nechcelo.bola som stastna,aj ked to stastie bolo velmi vrtkave.a na dalsi den som nesla do skoly.on uz nechodi do skoly,prerusil vysku kvoli nezvladaniu(slovenska technicka univerzita blava)a teraz ma prijimacky v nitre,takze tak po brigadach chodi....no,ale nesla som do skoly(vybavila peciatku u lekara,co nerobim rada a casto)a boli sme spolu cely den.vysli sme si na kalvariu(nitra),je to taky kopec,kde je krizova cesta,zobrali deku,jedlo,pitie a bolo nam strasne strasne fajn.a je nam fajn az do dnes...a tu musim vazne zaklopat...takze KLOP KLOP KLOP...len aby sa to zase nepokazilo...zistila som,ze stastny koniec(teda zivot:-)mozem mat aj ja...len sa treba snazit...byt viacej prisposobivy a snazit sa o vyvarovanie predoslych chyb :-)
drobecc:som rada ze ste spolu.ocividne aj s vami je to v poriadku ako tak.tesim sa.ozvi sa mi.chyba mi ,,forumova" kamoska,ktora si rada vylieva srdce nad chlapmi :-P
mne sa ziadna reklama cez pripsevok neukazuje a ani nikdy neukazovala a prispevky mi idu v pohode posielam aj ked nie som zaregistrovana nahodou
prosim vas.... aj vam sa krížom cez prispevok zobrazuje ta google reklama???
a na niektore temy sa mi neda napisat pispevok...nechapem preco, ked kliknem na "pridat odpoved" len sa mi to posunie na ostatne prispevky, a nejde to.
ahoj c´est la vie, ako sa mas? co nove? ja po starom a viac menej vsetko ok, sme nadalej spolu :) za posledne 2tyzdne boli asi 2hadky, inak fajn. aj sa snazi byt zlaty :) drz sa!
ahoj drobecc:to som vazne rada,dufam ze vam to dopadne dobre,lepsie,ako to dopadlo mne.a to ze den ma 24 hodin...dobre si mu dala...aj ked ma clovek cely de pracu,vzdy sa da najst trochu casu pre svoju polovicku no nie?
preto som s tym suhlasila,lebo on aj ja dobre vieme,ze chceme byt spolu,ze sa lubime.ale jednoducho sa to teraz neda,my sme sa navzajom prestali respektovat,musime si to zrejme ujasnit.ale snad je to na dobrej ceste,vecer som mu napisala sms,ze ta pauza bude lepsia ako drasticky rozchod,ktory obaja nechceme.potom som mu popriala dobru noc.a on mi na to napisal sms v zneni:,,aj tebe dobru noc srdce.tiez uz chybas...snad sa to zachvilu vyriesi a nebude to taketo na figu."
vies aka som bola stastna,ale samozrejme,nerobim si velke nadeje,ale predsa:-)mozno je to pokrok a mozno nie...bola som vonku s jednym dobrym kamaratom,ale uz dlhsiu dobu sme sa nestretavali,lebo aj on ma vztah a byva na dedine.ale dobre mi to padlo.aj ked som stale myslela len na toho svojho,ze teraz by som tu chcela byt s nim a nie s kamaratom,aj ked to bolo celkom fajn.snazil sa ma rozptylit,ale to sa zatial nedari.citim sa ako bez duse.tu budem mat,ked budeme zase spolu :-(
ahoj drobecc:to som vazne rada,dufam ze vam to dopadne dobre,lepsie,ako to dopadlo mne.a to ze den ma 24 hodin...dobre si mu dala...aj ked ma clovek cely de pracu,vzdy sa da najst trochu casu pre svoju polovicku no nie?
preto som s tym suhlasila,lebo on aj ja dobre vieme,ze chceme byt spolu,ze sa lubime.ale jednoducho sa to teraz neda,my sme sa navzajom prestali respektovat,musime si to zrejme ujasnit.ale snad je to na dobrej ceste,vecer som mu napisala sms,ze ta pauza bude lepsia ako drasticky rozchod,ktory obaja nechceme.potom som mu popriala dobru noc.a on mi na to napisal sms v zneni:,,aj tebe dobru noc srdce.tiez uz chybas...snad sa to zachvilu vyriesi a nebude to taketo na figu."
vies aka som bola stastna,ale samozrejme,nerobim si velke nadeje,ale predsa:-)mozno je to pokrok a mozno nie...bola som vonku s jednym dobrym kamaratom,ale uz dlhsiu dobu sme sa nestretavali,lebo aj on ma vztah a byva na dedine.ale dobre mi to padlo.aj ked som stale myslela len na toho svojho,ze teraz by som tu chcela byt s nim a nie s kamaratom,aj ked to bolo celkom fajn.snazil sa ma rozptylit,ale to sa zatial nedari.citim sa ako bez duse.tu budem mat,ked budeme zase spolu :-(