STOP prežieraniu

spiralka

nazov temy je stop prezieraniu tak podme stym daco robyt ja som to susala vela krat najdlsie som vydrzala 3mesiace che to pevnu volu musi sa to dat zmenit asi to bude dlha a tazka cesta no podme skusit od znova

kamilosa

katastrofa-asi 500 g musli s pol litra mliekom-zvracanie,zvysok som vyhodila,potom bageta kuracia,mala pizza,a cestoviny-vracanie,potom biely jogurt-po tom som neskoncila na WC a to tvrdim,ze nemam bulimiu,asi to nie je ok:(

stav

no dnes som sa celkom drzala, bum okolo 4 to na mna prislo vsetko mozne som pozrala az mi bolo zle tak som sa vyvracala... kedy to skonci?

bulimiiiiiiiiickä

ani ja s tym neviem prestať už som to skúsala vela krát,ale nikdy som nevydržala dlhsie ako 4dni:((((

stav

spiralka tak ho nakopni ten metabolizmus kazde tri hodiny papaj malu porciu.. to ti pomoze aj mne to pomohlo... a ked chces schudnut nejake tie dve kilecka posledne to mas super mna caka 5kg este cca.

spiralka

ja trppim zachvatovym pejedanim a tak to idem vivratit som v tom uz asi rok a neviem sa toho zbavit niekedy jem normlne niekedy velmi malo a potom sa to na mna navali a jem vsetko co mi pride pod ruku inak chela by som shcudnut iba take kilo mozno dve no ja sa neviem prinutit k normlnej strave bojim sa zeby som pribrala lebo mam pokazeny metabolizmus strasne:(((

stav

ja som vzdy bola tucna, az minuly rok som schudla 30kg...teraz sa mi dost dlho darilo zdravo jest, predtym ked som chudla kazdy si myslel ze mam anorexiu lebo som skoro nic nejedla, potom som mala stavy prezierania aj som parkrat vracala co mi bolo tak zle.. potom prislo obdobie ortorexie da sa povedat, teraz tri dni som vkuse zrala vsetko co mi pod ruku prislo fuj su to nechutne stavy ako z toho von? dnes sa drzim v pohode bojim sa vikendov hlavne ked som doma.... kde najst pomoc?

elena85

ja sa prezieram asi cely zivot..niekdy som nebola stihla, ani ako dieta. Ale zijem stale s rodicmi, stale plna chladnicka, stale sa kazdy pcha jedlom, lebo ved nevyhodime, stale kolace....tak toto by ani ta najsilnejsia pevna vola nevydrzala :(