ahojte..chodim so svojim priatelom neco cez rok,mam 20 rokov...pred tym som mala viac partnerov atd,cize som sa dostatocne vyburila a teraz ked som s nim,mam pocit ze to je clovek,s ktorym chcem byt do konca zivota...myslite ze je hlupe takto uvazovat ked mam len 20?
myslite ze je to hlupe?
Marek, uprimne ti zelam vsetko najlepsie....vidiet, ze si makac a drac.....mas tak malo rokov a tolko za sebou.....nie si jeden z tych, co sa prizivili na bohatom tatkovi, ale zarabas si na zivobytie a studujes....ja ta fakt obdivujem, ako to vsetko stihas s manzelkou.....ale kto vie, ten vie....
Tinui...nie je to hlupe, ale ludia sa este v tomto veku casto vyvijaju, a nevies, ci by si si toto iste o svojom priatelovi myslela aj keby ste mali o desat rokov viac...ale ked ano, tak prosim.....inak, ved sa nemusite brat, tak preco nezit vo vztahu par rokov a potom uvidite? ja mam 31 a este nie som vydata, lebo toho mozno praveho som stretla az teraz, pre par rokmi....zijeme spolu, ale ste aj teraz, po 3 rokoch si niekedy hovorime, ci to nebola chyba...ale to iba pochopitelne, kedsa pohadame alebo tak.....takze pockaj a sleduj situaciu...moj nazor...
:Daha tak to je ine ked si zaisteny takto financne..ze mas ako uzivit rodinku
nelutujem.chodili sme spolu 4 roky predtym.ja este studujem architekturu a vlastnim firmu.teda aj pracujem.manzelku prijali na medicinu ale po 4 mesiacoch manzelstva otehotnela a teda musi pockat studiom.teraz mam 23 ona 20.nemam co lutovat mame nadhernu dcerku mam nadhernu manzelku.no co by som viac este potreboval :D svadba bola taka aka by bola aj keby sme mali 30.
ja som si myslela ze je ten pravy v 17 :D:D:D:D teraz mam o niekolko rokov viac a prechadza to do nenavisti, ale niesme ani spolu..ale mozes si to mysliet
jej Marek to je fakt pekne..ale vy uz asi pracujete a nestudujete ze?a nikdy si nelutoval ze si spravil taky krok tak rychlo? "rychlo"nie v zlom:)
ja som sa zenil ked som mal skoro 21 a manzelka mala nieco pred 19.a nemuseli sme sa brat.dcera sa narodila po roku a mesiaci.teraz ma 5 mesiacov.s manzelkou som chodil asi 4 roky pred svadbou.ja si nemyslim ze je to hlupe.mas pravo mat taky pocit.aj ked nemusi sa to splnit.
ja som sa zenil ked som mal skoro 21 a manzelka mala nieco pred 19.a nemuseli sme sa brat.dcera sa narodila po roku a mesiaci.teraz ma 5 mesiacov.s manzelkou som chodil asi 4 roky pred svadbou.ja si nemyslim ze je to hlupe.mas pravo mat taky pocit.aj ked nemusi sa to splnit.
tiez myslim, ze to nie je hlupe, mam 21 a aj ked som s priatelom len nieco cez pol roka, uz mi to napadlo, ze by to mohol byt clovek s ktorym by som vedela zit..takze tak :)
Nie je to hlupe:) ved rodicia v nasom veku uz rodili ako na beziacom pase, nie? :-D...
Ja mam o rok viac nez ty a terajsieho partnera co mam by som nikdy nevymenila. Je to uzasny clovek, ktory mi sadol na 99%, myslim ze aj ja jemu a otvorene spolu premyslame o buducnosti. Je nam proste spolu fajn, nic nesilime a co sa tyka mna, tiez viem, ze je pre mna ten pravy :)