ahojte..chodim so svojim priatelom neco cez rok,mam 20 rokov...pred tym som mala viac partnerov atd,cize som sa dostatocne vyburila a teraz ked som s nim,mam pocit ze to je clovek,s ktorym chcem byt do konca zivota...myslite ze je hlupe takto uvazovat ked mam len 20?
myslite ze je to hlupe?
Ja mam 19 s priatelom som od 16 a on ma 28 a viem ze spolu budem enavzdy...
:)hehe sak ja si ho nejdem hned brat...mozno sa nevezmeme vobec,mozno o 5 rokov alebo tak...len ma zaujimalo,ci su baby v mojom veku,ktore to napadlo a aj im to neskor vyslo
vobec to nie je hlupe. podla mna mas na to dost rokov. ale neunahluj sa zbytocne, manzelstvo je velky krok :)
daven hlupost, citova vyzrelost sa nezaklada na veku, niekto je vyzrety v 20tke a niekto moze mat aj 35 a sprava sa ako dieta a nevie co chce.kazdy clovek je iny tak nekecaj.
ale to je jej vec,ona musi vediet ze co citi,ked to tak citi,nechaj ju,ak im to potom nepojde a skonci to rozvodom,to bude jej problem.a mozno to skonci happyendom co my vieme
..lebo ma na to malo rokov
daven a preco nie??
PODLA MNA SI LEN HLUPA TRAPNA PUBERTIACKA.NIK NEMOZE V 20KE SI MYSLIET ZE S NIEKYM BUDE CELY ZIVOT
podla mna to az taka hlupost nie je,je proste mlada a tak sa spytala no a co..ja som o svojom uz teraz manzelovi vedela uz v 19ke ze s nim cem byt navzdy..a sme spolu 10 rokov..a tiez som si myslela ze mam malo rokov na take zmyslanie
zbytocne zalozena tema dievcatko riesis tu uplne zbytocne temy ty vies co chces...