nevera

sicka

no to jeho cislo nosim v pameti a nie a nie ho vymazat,ale v utorok to snim ukoncim a navzdy zacnem zitpre rodinu,bude to tazke.Napisem vam ako to dopadne,a dufam Ze ked my bude najhorsie ma podrzite.Jemu to z casti bude asi jedno ma zenu atiez deti ktore by nikdy neopustil.Ide mu len o to jedno...

sicka

ja sa snazim byt silna a vydrzim tak mesiac ale tym ze ho vidavam denno denne v robote je to tazke,je to naozaj strasne byt v tom kruhu klamstiev,pretvarok a toho vsetkeho.Mojho manzela lubim je pracovity,dobry,a navyse fakt pekny .A ja?nevazim si to co mam ale verim ze sa my to uz raz a navzdy pokazy skoncitstym

1eny1

ak by sa to prevalilo, tak prídeš o rodinu na ktorej ti záleží. maj pevnú vôľu, a nejak to prekonaj. Najlepšie čo by si práve mala urobiť je ukončiť vzťah s milencom, zmazať kontakt naňho a poslať do ho haja. Ale musíš 100% chcieť, lebo aj keď ti to vadí na sebe čo robíš tak nejaké percentá ti utekajú.

whee_ee

musíš byť silná..musíš to prekonať.. inak zničíš seba, aj rodinu.. musíš vedieť odolať a časom to bude čoraz jednoduchšie..

sicka

praveze sa nenavidim za to co robim .Mam uzasneho naozaj dobreho manzela 2 milujuce deticky a ja ,kazim to je my zo seba zle.Zijem stym a je to strasne uz ked si poviem ,ze stym skoncim nieco ma premoze a vratim sa k milencovi.No ale nikdy by som svoju rodinu neopustila.

1eny1

ak si neverná svojmu partnerovi, tak ti niečo vo vzťahu chýba. Zrejme vam vzťah nefunguje. Malo si o tom napísala, tak ťažko sa vyjadruje.Ak maš dojem, že zo vzťahu nič, tak to ukonč.