mam problem som neverna chcem stym prestat no je to silnejsie nez ja.Ako to premost a skoncit stym?
nevera
aby bolo vsetkym jasne ja milenca nemilujem milujem svoju rodinu len je to prijemne spestrenie sexualneho zivota.Netuzim a nechcem aby ma miloval je my snim len dobre a spestruje to milovanie s manzelom.Ja som sa aledefinitivne rozhodla ze to skoncim a zacnem zit pre rodinu,neodcudzujem nikoho ani zeny,ani chlapou ak to robia.Zivot je naozaj kratky a pokial clovek nieco neskusi nevie ocom to je .Mozno keby som to nikdy neskusila nevedela by som ocom to je .JE rozdiel ak sa clovek zamiluje a potom zije z niekym len z lutosti,koli detom alebo tak.Moj milenec je vysoko postaveny clovek,velmi bohaty,ale mne staci clovek ako je moj manzel .Nepotrebujem miliony a preto si stym dam pokoj.Viem ze pridu stavy tazke az moc tazke a jabudem chciet zdupkat a byt v naruci mojho milenca.No dokazem to koli sebe,detom a manzelovi.Neveradokaze velmi ublizit,spestrit a aj sprijemnit zivot.Naozaj clovek ma naco spominat,ale...tiez by sa my nepacilo keby to robil moj manzel a tak po dnesnej noci ktoru som preyila bez spanku,som dospelak nazoru ,ze z neverou koncim.Budem silna ako kedysi a nedovolim aby este niekedyk tomu doslo.Viem ze si teraz myslite,ze taram nie netaram a budem vam sem pisat ako to zvladam.Baby,chalani pisteje nas tychto nevernich vela rada by som bola ak by stesem pisali a dali vedietako to bolo vo vasom pripade.a este nieco Tiey taka dakujem nech si hovoria co chcu my vieme o com to je,no nie,,,?drz my palce .Dam ti vediet ako to somnou dopadne.
platonicky
platonisky?tieztaka,ty o com tocis tu dookola?sa tu odvolavas na sicku fuurt,asi niesi moc presvedcena o svojom cine ked stale vyvolavas sicku,ze?
momentalne som opat zamilovana , ale
platonicky a je to krasne ....
tu mate
len suddte sami budete raz sudeni ,
pravda sicka
..sa snazim si to radsej ani nepredstavovat. (jaka som mantava dneska, ts ts ts)
Sweet_lolitta, kazda nevera podvadzaneho boli. To je jedno, ci fyzicka,alebo aj ta so zalubenostou. Promiskuitnych nechajme bez odsudzovania, ved oni si len vybrali to, co ich robi stastnymi. Skoda, ze zabudli, ze tym ublizuju svojim partnerom. Ta predstava, ze by si to krasne telo mojho priatela vychutnava druha, ze je nezny k nej a nie ku mne a ze je mozne, ze by sa aj do seba zalubili, je sprevadzana pocitom zrady, a to takeho kalibru, ze sa snazim si to ani nechcem predstavovat.
Ked das slub, v dobrom i zlom...
Zrejme si neni vobec duchovne vyspela, ked dokazes take cosi robit...
Dufam, ze chapes, ze sa ti to vrati...
Vsetko sa vrati, ci dobre alebo zle...
Naco podvadzas, preco sa nerozvedies a potom si mozes robit co chces...
kazdy je iny a kedze neexistuje "univerzalna" pravda, tak netreba odsudzovat ani svatcov panicov a panny, ani promiskuitnych ludi, ci nevernych... kazdy sa rozhodne ako mu je dobre, tak ho nechajme tak. Aj fyzicka nevera vo vztahu je len o hormonoch.... Ja by som skor totiz odpustila fyzicku neveru, ako psychicku, cize zalubenost do druhej osoby, pretoze s tym sa tazsie zaobchadza.
Ospravedlnujem sa za syntax v prvej polovici prispevku,ale bola som vytocena, ked som si na to vsetko spomenula. Neverni ludia maju vaznu charakterovu vadu a ja osobne si dokazem predstavit, ako strasne by som dokazala zo dna na den znenavidiet partnera, keby ma podviedol. A viete, co? Ti, co zatlkaju a raduju sa z toho, aki su strasne chytri, lebo im na neveru partner este nedosiel, nemaju hodnotu ani deraveho falosneho desathaliernika. A nenapiste mi, ze nepochopim neveru, pokial nebudem mat moznost si ju vychutnat. Radsej by som skocila do zumpy. Splasky sa totiz daju z tela zmyt, ale tolka spina na svedomi, kolka sa nazbiera pri nevere, sa zmyt neda.