mam problem som neverna chcem stym prestat no je to silnejsie nez ja.Ako to premost a skoncit stym?
nevera
fgf , no co , som bola sikovna
tieztaka: hm, chudak tvoj manzel, ked ho 5 rokov podvadzas a on to ani len netusi
axbxc
to je smola a velka chyba , ze si sa priznal , teraz uz len musis slapat ako hodinky a ona bude vzdy na koni ...
si babrak a mantak naco to robis ked to nevies :-D
a co si cakal ze po tom ako jej zagratulujes sa ti hodi okolo krku?
pekne cakaj a pretrp si to.tak asi trpi ona cely ten cas.mas co si chcel.
ahojte damy,co by ste poradili mne,bol som neverny,manzelka to tusila,tak som sa priznal,teraz sa sprava velmi odmerane,nesmiem sa jej ani len dotknut,je velmi tvrdohlava,co povie,tak za tym si stoji,je narodena v znameni barana,teraz mala narodeniny,tak ani gratulaciu neprijala,co by ju mohlo zmenit?
a co ten milenec,on vie,ze mas rodinu?a on ma tiez svoju?
to mi je jasne ze to chapu len tie co to zazili, :D, ako inak by to ospravedlnili?
to pochopi iba ten kto to zazije ..
pravda sicka
bude mat naco spominat?? ako kedy? ked bude vlastnym vnucatam rozpravat pribehy? daj cislo na manzela aby aj on na to spominal...
Ked citam tvoj problem ako keby som ciatala o sebe . Tiez mam 2 deti a mala som 5 rokov vztah milenecky na pracovisku .Bolo to velmi krasne a som rada ze som mohla nieco tak nadherne zazit , uplne ta chapem , pokial s nim budes v robote stale v kontakte nikdy to neskoncis - to sa skratka neda ...
Mne pomohlo , ze som dostala kvoli krize vypoved a tym sa vztah aj ukoncil , ak nezmenis zamestananie - nezbavis sa mileneckych pocitov , musis spravit hrubu ciaru ...
Aj tak si myslis ze to okraslilo tvoj zivot aj ked si to vycitas to patri ku tomu , budes mat na co spominat ......