Poradte niekto aky je najlepsi krem do solaria?ďakujem
Aky je najlepsi krem do solaria?
ja mam rada tu vichy do solarka...aspon mne sa rata mega...pravidelne asi dvakrat cez zimu si ju kupujem z notina ( ked j ev akcii :D )
o týchto som teda ešte nepočula
Vyskúšaj Tannymaxx Choco Me! XtraBlack , kupujem na notine aj z dalšiou kosmetikou, skor som mavala inakší, ale po tomto si ozaj taká bronzová:-)
Vyskúšaj Tannymaxx Choco Me! XtraBlack , kupujem na notine aj z dalšiou kosmetikou, skor som mavala inakší, ale po tomto si ozaj taká bronzová:-)
Mám oblubeny dvojfazovy opalovaci olej OranjitoLevel 2 Shake. Ak budete shanat, da sa kupit na Notino.sk.
RE: nathália08
27.05.11 10:29??.??.176.75
betakaroten sposobuje rakovinu,ak navštevuješ solárko
omg. betakaroten nesposobi v kombinacii so solarkom rakovinu.fuh, toto ma nenormalne zarazilo. ako moze byt niekto taky hlupy a zaroven to este propaguje a snazi sa ovplinit inych. berte betakaroten aspon dva tyzdne predtym, ako zacnete intenzivne opalovanie, na ochranu pleti a na krasjsi vysledok. natalia ty si *ebnuta.