Aky je najlepsi krem do solaria?

leusa009

ja mam rada tu vichy do solarka...aspon mne sa rata mega...pravidelne asi dvakrat cez zimu si ju kupujem z notina ( ked j ev akcii :D )

Val90

Aké máte skúsenosti s týmito krémami? Ktorý je lepší ? Ďakujem za vyjadrenie.
-TANNYMAXX Brown Super Black
-Australian Gold Deviously Black

SCSU

Odporúčam krém My sun je za dobrú cenu a ešte k tomu môžeš využiť zľavové kupóny na -odkaz odstránený- :)))))

rubica

Vyskúšaj Tannymaxx Choco Me! XtraBlack , kupujem na notine aj z dalšiou kosmetikou, skor som mavala inakší, ale po tomto si ozaj taká bronzová:-)

rubica

Vyskúšaj Tannymaxx Choco Me! XtraBlack , kupujem na notine aj z dalšiou kosmetikou, skor som mavala inakší, ale po tomto si ozaj taká bronzová:-)

rubica

rubica

natalii yebe

RE: nathália08
27.05.11 10:29??.??.176.75
betakaroten sposobuje rakovinu,ak navštevuješ solárko

omg. betakaroten nesposobi v kombinacii so solarkom rakovinu.fuh, toto ma nenormalne zarazilo. ako moze byt niekto taky hlupy a zaroven to este propaguje a snazi sa ovplinit inych. berte betakaroten aspon dva tyzdne predtym, ako zacnete intenzivne opalovanie, na ochranu pleti a na krasjsi vysledok. natalia ty si *ebnuta.