Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Aky je najlepsi krem do solaria?

sweater

ach baby, ze viac ako 12 min ti nedovolia? bud rada ze aspon ktosi ma rozum, za par rokov mozno ocenis.. hnedkava sice budes ale zdraviu solarko neprospieva vobec... no konaj ako myslis

Spalena

ved to aj ja som bola prekvapena ze ma to takto spieklo bolo to tiez turbo ale to som necakala vzdy takto zacinam a nic a zrazu asi maju dobre trubice alebo moze to byt aj s tym ze som isla hnet po jednej babe tak asi bolo uz lepsie vyhriate no proste neviem juj ale ani sediet nemozem xi xi no tyzden si dam urcite pauzu a velmi poroumyslam kolko si dam minutiek nabuduce:-(

Dada.

8 min. ťa takto skoro spalilo? Na mňa 8 min ani nezabralo ja chodim na 12 čo je maximum u nas v solariu viacej mi nedaju, ale nevadi :-) lebo je to turbo solarium.
pauzu si daj aspn týždeň, ale inak sa môže každy druhy deň

Spalena

No baby tak teraz som to prehnala bola som prvy krat v solarku tento rok a ja dili ze vsak coooo dam si 8 minut ved to nieje vela a prd cela prdel ma boli vsetko ja som cervena ako rak samozrejme ze som ani natreta nebola co myslite zlupem sa je to take iste ako normalne slniecko jaj jaj ja som ale truba :-(
Kolko si mam dat teraz pauzu kym mozem ist znovu?No len asi pojdem na 1 minutu
:-)

Dada.

Prečo by mal betakaroten spôsobovať v solariu rakovinu? Na ktorom programe to davali? Pozriem si to :-). Ja sa takto s betakarotenom opaľujem už druhy rok a som pekne hneda a nepouživam kremy do solaria iba uživam betakaroten čo je určený na slnko.

nathália08

hovoril to v teleráne doktor Igor-teraz si nespomeniem priezvisko...žeby Bukovský???bolo to tento týždeň