Pri uživaní HAK som stratila svoju vlhkosť s sex sa pre mňa stal bolestivý. Preto musím používať lubrik.gel. Ale všetky su vo veľkom balení, čo je nepraktické nosiť v kabelke. A ak sex nemáte často, tak záruka po otvorení je veľmi krátka. Neviete o nejakom gele ktory je balený na jedno použitie? Mam na mysli také balenie ako sú zabalené kondomy, alebo niečo také. ďakujem
prosím o pomoc pri vybere gelu
oprava 10
mne dali v sexshope ked so msi daco kupovala ako mas vzorky krenov tak cca 110 vzoriek gelov,,staci sa opytat v sexshope
ale teraz som to pozrela bližšie, je to farebné. červené a zelené. škoda
jupíííí, našla som ti niečo:
www.funtoys.cz
len je to v českých korunách.
Mam doma plny sud prevodoveho oleja a zaruka dobrej mazanosty
ondro: ja myslím, že v tejto veci ide dosť o vek, ako pardon, ale pohlavný život je čiste moja záležitosť, a pochybujem, že tvoji rodičia sexovali po tridsiatke... ale tak, ja stále hovorím: ako si vašich "vychováš" tak máš...
tu nejde o vek. Moji nevedia, že niekoho mám. A ani Jankini. Veď vieš, niektorí rodičia by neprežili, že sexujeme pred 30 rokom života. Moji sú tomto hrozní.
ľudia a vy máte koľko rokov, že sa bojíte rodičov aby vám nenašli lubrikant?
janka, aj moja baba musí používať gel, inak ju to bolí. a má ten istý problém ako ty že to nemá kam dať. tak to mám u seba ja. a tiež mám zvedavú mamu, všetko presnorí, tak som odlepil nálepku. a našla to v šuflíku. Pýta sa, čo to je? A ja , že pasta na zuby. hihi.
A ona, že prečo to máš v izbe v šuflíku, a čo je to za pastu, veď pasty kupujem ja. A ja, že to mi poradil zubár, lebo mám kazivé zuby. A ona, že a to si si kúpil z vreckového? A ja že hej. A ona, že však si to daj do kúpeľne. A ja že nie, lebo by ste mi to používali aj vy. No sranda bola. Ale máš pravdu, mohli by vymyslieť niečo na jedno použitie.
niekto: v prípade, že budeš písať nepravdivé a zavádzajúce info rozhodne reagovať budem