Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

prosím o pomoc pri vybere gelu

Príspevok v téme: prosím o pomoc pri vybere gelu
janka...

Pri uživaní HAK som stratila svoju vlhkosť s sex sa pre mňa stal bolestivý. Preto musím používať lubrik.gel. Ale všetky su vo veľkom balení, čo je nepraktické nosiť v kabelke. A ak sex nemáte často, tak záruka po otvorení je veľmi krátka. Neviete o nejakom gele ktory je balený na jedno použitie? Mam na mysli také balenie ako sú zabalené kondomy, alebo niečo také. ďakujem

zzzzzz

mne dali v sexshope ked so msi daco kupovala ako mas vzorky krenov tak cca 110 vzoriek gelov,,staci sa opytat v sexshope

severanka

ondro: ja myslím, že v tejto veci ide dosť o vek, ako pardon, ale pohlavný život je čiste moja záležitosť, a pochybujem, že tvoji rodičia sexovali po tridsiatke... ale tak, ja stále hovorím: ako si vašich "vychováš" tak máš...

ondro vtipný

tu nejde o vek. Moji nevedia, že niekoho mám. A ani Jankini. Veď vieš, niektorí rodičia by neprežili, že sexujeme pred 30 rokom života. Moji sú tomto hrozní.

ondro vtipný

janka, aj moja baba musí používať gel, inak ju to bolí. a má ten istý problém ako ty že to nemá kam dať. tak to mám u seba ja. a tiež mám zvedavú mamu, všetko presnorí, tak som odlepil nálepku. a našla to v šuflíku. Pýta sa, čo to je? A ja , že pasta na zuby. hihi.
A ona, že prečo to máš v izbe v šuflíku, a čo je to za pastu, veď pasty kupujem ja. A ja, že to mi poradil zubár, lebo mám kazivé zuby. A ona, že a to si si kúpil z vreckového? A ja že hej. A ona, že však si to daj do kúpeľne. A ja že nie, lebo by ste mi to používali aj vy. No sranda bola. Ale máš pravdu, mohli by vymyslieť niečo na jedno použitie.