Pri uživaní HAK som stratila svoju vlhkosť s sex sa pre mňa stal bolestivý. Preto musím používať lubrik.gel. Ale všetky su vo veľkom balení, čo je nepraktické nosiť v kabelke. A ak sex nemáte často, tak záruka po otvorení je veľmi krátka. Neviete o nejakom gele ktory je balený na jedno použitie? Mam na mysli také balenie ako sú zabalené kondomy, alebo niečo také. ďakujem
prosím o pomoc pri vybere gelu
pharmatex je prave mali a prenostny
ja som nepisal ze mas prestat brat hak to je tvoj problem
btw severanka na tvoje prispevky uz nereagujem dufam ze urobis to iste ty
inak vzdy ten gel mozes preliat do inej nadoby ....
premna :OP
chapem ta, ja to mam podobne. a ved keby si odlepila nalepku, zeby to bola len biela nadobka, nikto by neprisiel na to co to je..
janka... tak to máš blbé s tými rodičmi a s tým autom...
aaaaaaa: nekecaj, vážne? ešte že si mi to napísala... ja viem, že to aj lubrikant, ale v prvom rade je to antikoncepčná metóda... a ak berie HAK ,nevidím dôvod na pharmatex
severanka pharmatex je aj lubrikačný gél
ahojte! ďakujem za príspevky. áno berem HAK, takže pharmatex nepotrebujem. ( mimochodom "niekto" už by si fakt mohol s tým prestať ).
Skúšala som niečo vygoogliť ale nič som nenašla. Mário niečo radil, ale nenašla som to. Mimochodom mám 25 rokov. Viem, že si pomyslíte, že som už dosť stará na tajnosti s gelom, ale ja to v podstate ani nemám kde schovať, lebo mám strašne zvedavú mamu, ktorá všetko presnorí a obidvaja rosičia sú dosť puritánsky , sex je u nás tabu a to že mám priateľa ani nevedia. A vlastne sa nemáme ani kde schádzať len v aute, preto by som privítala mini balenia na jedno použitie. To by teda ale mohli niečo také vymyslieť, nie? Ak na niečo prídete, bude rada ak ešte napíšete. Tak sa majte krásne a veselú veľkú noc.
niekto: pôsobíš ako úplný...
občas...a v poslednej dobe dosť často, halvne ak radíš ohľadne antikoncepcie...
btw, ja viem, že spermicídny gél lubrikuje, ALE: slečna písala, že berie HAK a potrebuje lubrikant, nie že ide vysadiť HAK a potrebuje náhradu... takže neni o čom...tvoja rada nebola adekvátna otázke
severanka nie ja som totalny debil ...
ale ty asi nevies ze aj spermicidny gel lubrikuje
ja si myslim ze by to bolo idealne riesenie preto som to poradil ...
.... kludnne rad mne to nevadi ...:OP
niekto uz si trapny s tym pharmatexom. co prispevok od teba, to ospevujes pharmatex. ja som tiez velmi spokojna s HAK, ale viem ze kazdemu vyhovuje nieco ine, tak to nikomu stale dokola neradim iba preto, ze som spokojna ja. nahodou som pharmatex skusala a vobec som nebola spokojna.. neprakticke!
niekto: ale on anechcela radu na spermicídny gél ale na lubrikačný,ale asi nevieš aký je medzitým rozdiel...