Sacharidove vlny - zena, 60kg

miro.83

swatch: Skusal som aj 4 dnovu ale, ze by som sa radoval z ubytkoch na vahe sa neda povedat. Teraz idem 6 dnovu a dobre mi to vychadza s treninkom a na pase chudnem kazdym tyzdnom. A tie sacharidy sa nedocitas nikde kolko mas mat strop, pretoze kazde telo je ine nekdo nechudne ked dava max. 300g sacharidov vo vlnach iny zase chudne ked dava 400g. Preto je dobre si zacat vazit potraviny a vypocitat si kolko potrebujes zjest aby si zacal chudnut a tak aby si nechudol rychlo.

swatch

Skor som chcel vediet ako sa vypocitava strop, lebo nejake jedalnicky mam ale nikde nie uvedene ako vypocitali max. den

A podla vas je efektivnejsia vlna 7 dnova ale mozno 4 dnova? 7 dnova sa mi zda trochu roztahana

PS:0.7 kg pekny vysledok, zlaty stred

miro.83

swatch: Myslela skor to, ze ked nema aspon 40 svalov na sebe tak ze davat 300g denne je zbytocne ze to nespali.
A nechapem preco je 300g vela? Osobne v sacharidovich vlnach mam strop 500g sacharidov a to nejsom zase nejaka hora svalov a AS neberiem a svaly neodpalujem okrem toho idem tyzdene 0,7 kil dole za tyzden co mi vyhovuje. Ale je pravda ja zase dost casto posilujem a behavam mozno to trochu dopomaha aby som spalil tolko sacharidov.

swatch

slecna.anonymna
Suhlasim co si napisala.
Este pripomeniem ze metabolizmus sa prisposoby rovnomernemu prijmu energie za 4 dni. Takze aspon kazdy 4 den to treba trochu vychylit.
Zaujima ma tych 300g na 40kg. To je 7,5 g sach. na 1 kg svalov. To sa tolko dava v max. den ? tolko som ani v objemovke nemal kazdy den a som tazsi trochu:)

slecna.anonymna

swatch
Odpoved je lahka,nehovorim,nehybat zo sacharidmy to kludne mozte,ale vlna 0 - 300g sacharidov pre bezne dievca je nanic.Za 1. pri 0g sacharidoch sa palia svaly a neberie steroidy aby ich ochranila a pri 300g zase nema 40kg cistych svalov,ktore by ich vyuzili.Takze je lepsie mat stabilny prisun sacharidov a bielkovyn,ked tak mierne s nimi hybat.

swatch

slecna.anonymna
Preco si myslis ze vlny niekoho spomalia ? Ved je tam viacero bodov ktore zabranuju stagnacii(este nakopnu), pokial ozaj idu vlny. A kulturisti to robia asi preto ze je to velmi efektivne. Preco by to nemohlo byt efektivne aj pre nekulturistov, tiez su len ludia ? Suhlasim s tebou 3 mesiace by sa nemali drzat, treba si urobit nejaku prestavku a jest klasicky.
A to ze niekto ma slabu moralku aby ich dodrzal nie je podla mna o ucinnosti.

Neber to osobne, to je len moj nazor.

slecna.anonymna

aja05
A nechces sa spytat tu?:-)Ked sem napisem svoj email uz nebudem slecna.anonymna:-DKed tak napis mi svoj a ja ti poslem mail prva.Ale nezarucujem,ze budem vediet poradit.

slecna.anonymna

tinusska
Ked si jedlo pripravis den do predu da sa zjest aj za pochodu.Vsetci mame kopu prace. Napisem ti moj den,len pre porovnanie:
Vstavam 5:50 - do mirkovlnky hodim vlocky s mliekom a rychlo zjem o 7pridem do prace,tu sedim do 3tej,o 8:30 desiata ,o 11 obed, o 13 druhy obed,o 16pridem domov olovrant, 16:30 posilnovna (nastastie rovno pri dome),kde idem 20 min beziaci pas,strecing,posilovanie - terajsi trening mi vychadza na 50minut,nakoniec 20 min stacionarny bicykel,strecing.19:00,vecera potom varim pre seba a pre priatela,upratujem,idem so psom,na nakup,22:00 tvaroh a este sa ucim,lebo som na vyske.Ked nemam posilku chodim behat von cca 7km.Tak si rataj to upratovanie ako dni bez treningu a skus nieco robit aspon,ked mas volno.Ked sa chce,tak sa vsetko da.A ked spravne jes,tak budes mat aj dost energie.