Dostala som menstruaciu po 10tich dnoch, ale krvacanie je dost zvlastne, prve 2 dni som mala nechutensto, jedla som iba na silu a zhruba pred tyzdnom som uzila tabletku postinor, mam pockat do nasledujucej menstruacie ci pride nacas, alebo mam hned zajst ku gynekologovi?
Poradte co ma psravit
PRE anane moje icq cislo je 207.198.504.
verim , ze sa to nezneuzije
dakujem
tak uz len dufat ze bude dobre :)
Moja partnerka mala podobny problem, ale bolo to setko zo stresu a uz je to ok... ;)) ja len tak na povzbudenie, nic sa neboj...
jooj aspon troska som kludnejsia, ale testik si spravim isto... a neviete kto ma s nimi skusenosti, aky je najlepsi? najpravdivejsi? hmm??
anane pockaj do nasledujucej menstruacie a ked sa ti nebude nieco pozdavat, tak preistotu zajdi k lekarovi,on uz ti povie viac... drz sa... :)
halooo... si sa stratila??
vav mas icq, tak sem s ciselkom, tam popiseme lepsie... ak ti to nebude prekazat
Ak by si mala zaujem mozem Ti dat popripade svoj mail alebo icq cislo, ak by si nieco potrebovala a tak...?
ja som ju uzila hned 2hodiny po zlyhani antikoncepcie... ale podla mna to setko zo stresu... ale uvidim, spravim si testik,len nech mi skonci menstruacia... a ked sa dalsia neukaze utekam k lekarovi :))
Ja mam 18rokov.