Schudnúť do konca júna :o)

janka89

weronika tesim sa s tebou ze mas take super vysledky,ja by som s nou tiez cela zacat,tak ak by si mi mohla poslat tie dokumenty na mail janka-89@azet.sk budem velmi rada :o) chudnutiu zdar :D:D:D

weronika

jaaaa
nepreháňaš to trochu? 13 kg je už pre teba veľa. pod 50 by si už určite nemala ísť.Akú máš výšku? A vek?

no a kočky, ako sa stravujem? ja ju teraz už nedržím, budem znova od utorka. Môžete sa pridať... :D
Do obeda sa je len ovocie (aj na raňajky), obed je vždy varený, veľmi jednoduché recepty, ktoré v pohode zvládnete. A na večeru je buď polovičná porcia z obedu, alebo neaké ovocie, dokonca 1x za týždeň je povinná torta/zákusok a kúsok čokolády. Super, že? Ja som túto diétu dodržiavala tak na 90 %, lebo viete, na 100% sa to nedá... : D teda dá, ale ta buďme reálne... : D A pekne som schudla, ešte by som 10 kg chcela schudnúť a budem spokojná... A ako hovorím, naspäť som pribrala 2 kg. A to sa ani zďaleka nestravujem tak, jak v tej diéte... Na raňajky síce mám len ovocie, ale každý deň si dávam dačo sladké a tak... Hrôza... : D A viete čo je na tej diéte super?že vôbec nemáte chuť vtedy ani na sladké, ani nič. Parada... : D A výsledky sú dosť viditeľné už hneď v 1.mesiac. Len mi napíšte vašu emailovú adresu a ja vám to pošlem pekne rozpísané, každý deň je predpísaný... Na každý deň iný recept... Hm? : D

Jaaaaa

čawtee všetci ktorý ste sa rozhodli schudnúť.Aj ja som sa rozhodla aj ja potrebujem do júna schudnúť 13kíl teraz mám 59 a meriam 163 cm,takžee vám držím palčeky!.,.

izi

kto budete chciet, poslem vam postup a recepty pri 90-dnovke. raz mi to poslala jedna baba, tak sa podelim. staci napisat svoj mail.

janka89

ahoj weronika
tak ja by som tiez cela vediet co vlastne obnasa ta 90 dnovka,neviem si predstavit co sa moze za jeden den zjest tak ak by si mohla napisat co tak spapas...dakujem :o)

weronika

dá sa to v pohode. odporúčam 90 dňovku, ja som ju držala a schudla som 11 kg za nejakých 70 dní... potom som prestala... a naspäť som len 2 kg pribrala... čo nie je až také hrozné. Ale ešte chcem schudnúť a tak v utorok po Veľkej noci ju začínam znova... odporúčam

KERKA

kacatko drzim ti palce.vsetko sa do len sa musis zatat a porozmyslat ci ti viac zalezi na tom ze sa dobre najes alebo na tom aby si sa dobre citila:D
moj plan je taky ze budem papat pravidelne kazde 3 hod. posledne jedlo najneskor o siestej.veela pit aspon 3 litre.asi budem pocitat kalorie:D
dnes som bola na riadny nakup nakupila som 2,,vrecia´´ kukuricnych lupienkov,kopu ,,polystyrenov´´:D,nizkotucne mliecko a jogurtiky,zeleny caj a Pu-erh caj:DD