Ahojte,chcela by som sa opýtat či sa dá schudnut do konca juna minimalne 10 kil ak ano,co treba kvoli tomu robit...vdaakaaaa:)
Schudnúť do konca júna :o)
ale ja neviem aku dietu vam mam poslat.=)
ja som len zmenila stravovanie na 5 krat denne, pohyb a dodrzujem pitny rezim
baby viete mi poradit nejaku dietu pre vegetariana? som vegetarianka a chclea by som dat dole tak okolo 5kg, len vsade citam diety kde je maso.
weron
ja dietu nedrzim..dodrziavam pitny rezim a zmenila som stravovanie a to uz navzdy..k tomu pohyb 3 krat do tyzdna ale neprehanam to..
nechcem drzat diety a potom co?schudnem a co dalej..
weronika
ok uz sa neviem dockat ako budem varit tie jedla to bude ina sranda,neviem vobec varit,ale tak hadam zvladnem a mozno sa naucim aj varit hehe:D:D:D
spolu nam to pojde urcite lepsie
janka 89
tak už som ti ju poslala, od utorka začíname, hm? neboj, spolu to dokážeme... : D možno sa k nám ešte niekto pridá... kľudne... Ale začíname až od utorka, lebo teraz budú tie sviatky a povedzme si narovinu, to by sme nezvládli odolávať toľkým pokušeniam, že? :D
suzan_
dakujem, si zlatá.... :D pošli mi tu diétu, ak môžeš,hm? chcela by som to porovnať, chápeš.... :D
v.burdova@zoznam.sk
woron
ja poznam 90 dnovu dietu..ja som schudla 15 kg ale inym spoobom..kde si mozem dat vsetko a nemusim dodrziavat maso nekombinovat so zemiakmy, ryozou a nedelim dni..co kedy mozem..to by ma neviem asi nebavilo...a asi by som to velmi skoro vzdala a mala by som hroozne vycitky keby som si dala nieco ine co sa v ten den nemoze..a tie ovocne ranjaky by mi tiez nesedeli =)))ja som upravila stravu uplne od zakladou a takto sa chcem stravovat uz stale..lebo mi to vyhovuje aj mam krajsiu plet aj nechty a celkovo sa citim super =)
ale je to krasny vysledok co si dosiahla..drzim palceky =)aby si dosiahla svoj ciel..a urcite sa to podari