baby chcem si kupit zehlicku na vlasy aka je dobra znacka a zaroven kvalitna dakujem za rady
Zehlicka na vlasy
janka
... vola sa to trojkulma a bola si spokujna a ako dlho ti tie kucierky vydrzali , vies aj znacku aku pouzila kadernicka ?????
!!!!!!prosim!!!!!!!!
BABY MATE NIEKTO TROJKULMU NAPISETE MI AKA ZNACKA JE NAJ
to co je ako zehlicka len robi kucery je KULMA
Ja mam remington s 9000 a je super ma naparovacku a to je super.
ja si idem kupit remington s 2004...je super ma ju moja kamoska,,,,odporucaam:D
baby, prosim vas, neviete ako sa vola to, čo vyzerá ako zehlicka na vlasy, ale robi to kucery. Kadernicka,u ktorej som raz bola, to pouzila a krasne kucery som mala za par minut na celej hlave. Dakujem za rady. Janka
ktoru zehlicku Remington si mam kupit ? S 9000 alebo S 1031? ktora z nich je lepsia?
ja mam vlasy po pas, moja zehlicka ma siroke platne, no zle sa mi s tym manipuluje. Vyskusala som uzsie platne a slo to lepsie. Na dlzke vlasov podla mna v tomto nezalezi.
ono to je jedno, ale tak kratšie lepšie vyžehlíš s úzkyymi platničkami a dlhé zas so širokými.
Ahoj,pouzivam zehlicku remington s 3007,teraz som sa docitala ze je urcena na kratsie a jemnejsie vlasy...ja mam vlasy po pas.Aka zehlicka je na dlhe vlasy???Nikde som nenasla...myslela som ze vsetky tie uzke su na kratke,a siroke na dlhe vlasy