baby chcem si kupit zehlicku na vlasy aka je dobra znacka a zaroven kvalitna dakujem za rady
Zehlicka na vlasy
ich, zevraj najlepsie, neskusala som ich osobne, ale su aj troska drahsie. ale inak aj remingtonky su super, najlepsie urcite z tych co su u nas dostupne. ana_bella vezmi si zehlicku do nejakej elktropredajne a ukaz im ze aky adapter potrebujes, podla mna urcite musis najst,ved maju klasicku americku koncovku nie?
no mna by zaujiamlo ako to robite s tymi CHI zehlickami z USA? Lebo ja som si tiez odtial priniesla super zehlicku ale nefunguje mi tu ani s adapterom, neda sa to tam vopchat proste. Ako to robite?
o.m.g. a to su dobre zehlicky?
dnes mi pisali mail,ze tu moju mam na ceste tak sa zajtra tesim.
Prosim vas neviete o niekom kto na Slovensku predava GHD prip. CHI zehlicky na vlasy? Alebo nepredavate? kupim :)
tak az teraz som sa rozhodla,ktoru si objednam.
Prave som si objednala S1051.Som zvedava kedy mi dorazi a aka bude.
tesim sa...
Chcela by som sa spytat ako si cistite zehlicku ked sa tam "pripecu" tie pripravky:P??pouzivate nejaky pripravok alebo poznate nejaky ucinny sposob cistenia.
Vdaka za odpoved
patty a na akej stranke si to objednavala?
tak ja som si kupila pred tyzdnom remington s 1051 a je uzasna zboznujem ju:)daju sa s nou robit aj kucierky uz som ju na to asi dvakrat vyuzila a nevymenila by som. len sa zacinam bat o vlasy lebo teraz bez vyzehlenia alebo natocenia vlasov nejdem z domu :D a kupila som ju za 38 eur z netu :)
baby chccem si kupit zehlicku na vlasy a rozhodla som sa pre remington S1031(podla diskusie je velmi dobra).
tato zehlicka patri medzi tie uzke alebo prave naopak.Vyhovovala by mi taka viac uzka.
dakujem za radu :-)
ODPORUCAM tuto:
REMINGTON S2014 - Pro Slim Ceramic 230
a este nieco na precitanie:
www.radyanavody.sk