Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Zehlicka na vlasy

oh.my.gosh

ich, zevraj najlepsie, neskusala som ich osobne, ale su aj troska drahsie. ale inak aj remingtonky su super, najlepsie urcite z tych co su u nas dostupne. ana_bella vezmi si zehlicku do nejakej elktropredajne a ukaz im ze aky adapter potrebujes, podla mna urcite musis najst,ved maju klasicku americku koncovku nie?

ana_bella

no mna by zaujiamlo ako to robite s tymi CHI zehlickami z USA? Lebo ja som si tiez odtial priniesla super zehlicku ale nefunguje mi tu ani s adapterom, neda sa to tam vopchat proste. Ako to robite?

oh.my.gosh

Prosim vas neviete o niekom kto na Slovensku predava GHD prip. CHI zehlicky na vlasy? Alebo nepredavate? kupim :)

ich

tak az teraz som sa rozhodla,ktoru si objednam.
Prave som si objednala S1051.Som zvedava kedy mi dorazi a aka bude.
tesim sa...

lana334

Chcela by som sa spytat ako si cistite zehlicku ked sa tam "pripecu" tie pripravky:P??pouzivate nejaky pripravok alebo poznate nejaky ucinny sposob cistenia.
Vdaka za odpoved

patti

tak ja som si kupila pred tyzdnom remington s 1051 a je uzasna zboznujem ju:)daju sa s nou robit aj kucierky uz som ju na to asi dvakrat vyuzila a nevymenila by som. len sa zacinam bat o vlasy lebo teraz bez vyzehlenia alebo natocenia vlasov nejdem z domu :D a kupila som ju za 38 eur z netu :)

ich

baby chccem si kupit zehlicku na vlasy a rozhodla som sa pre remington S1031(podla diskusie je velmi dobra).
tato zehlicka patri medzi tie uzke alebo prave naopak.Vyhovovala by mi taka viac uzka.
dakujem za radu :-)