Zehlicka na vlasy

oh.my.gosh

ich, zevraj najlepsie, neskusala som ich osobne, ale su aj troska drahsie. ale inak aj remingtonky su super, najlepsie urcite z tych co su u nas dostupne. ana_bella vezmi si zehlicku do nejakej elktropredajne a ukaz im ze aky adapter potrebujes, podla mna urcite musis najst,ved maju klasicku americku koncovku nie?

ana_bella

no mna by zaujiamlo ako to robite s tymi CHI zehlickami z USA? Lebo ja som si tiez odtial priniesla super zehlicku ale nefunguje mi tu ani s adapterom, neda sa to tam vopchat proste. Ako to robite?

oh.my.gosh

Prosim vas neviete o niekom kto na Slovensku predava GHD prip. CHI zehlicky na vlasy? Alebo nepredavate? kupim :)

ich

tak az teraz som sa rozhodla,ktoru si objednam.
Prave som si objednala S1051.Som zvedava kedy mi dorazi a aka bude.
tesim sa...

lana334

Chcela by som sa spytat ako si cistite zehlicku ked sa tam "pripecu" tie pripravky:P??pouzivate nejaky pripravok alebo poznate nejaky ucinny sposob cistenia.
Vdaka za odpoved

patti

tak ja som si kupila pred tyzdnom remington s 1051 a je uzasna zboznujem ju:)daju sa s nou robit aj kucierky uz som ju na to asi dvakrat vyuzila a nevymenila by som. len sa zacinam bat o vlasy lebo teraz bez vyzehlenia alebo natocenia vlasov nejdem z domu :D a kupila som ju za 38 eur z netu :)

ich

baby chccem si kupit zehlicku na vlasy a rozhodla som sa pre remington S1031(podla diskusie je velmi dobra).
tato zehlicka patri medzi tie uzke alebo prave naopak.Vyhovovala by mi taka viac uzka.
dakujem za radu :-)