baby chcem si kupit zehlicku na vlasy aka je dobra znacka a zaroven kvalitna dakujem za rady
Zehlicka na vlasy
Okej tak ja ju teda objednám =) Ďakujem =)
ja si myslim, ze ano... pokial tam je moznost platit dobierkou pri prevzati a nechcu od teba dopredu posielat na ucet, tak by to malo byt v pohode... co som pozerala, tak som ju nasla za 90 eur a vyssie... a navyse tento obchod ziskal nejaky certifikat o spokojnosti zakaznikov ci co, takze to bude urcite skutocna Babyliss zehlicka :)
Karina no veď práve že najlacnejšie teda nie sú tak by to mohlo byť fajn... ale našla som jednu za 64€ tu www.elshop.sk myslíš, že im môžem dôverovať a nebude to nejaká napodobenina?
alena vola sa to normalne krepovacia zehlicka :) ja jednu doma mam, ak by si mala zaujem, tak ti ju predam za nejaku mensiu sumu... je to sice trosku starsi model, ale krepovat sa nou da...
Ahojte ja mám už asi 3rok žehličku Philips SalonStraight ProXL..a som s nou velmi spokojna možem len odporucat:))
caute baby..ja by som si chcela kupit tzv krepovacku,viete ked si tak prezehlite vlasy a mate na nich take drobne vlnky..ako sa to spravne vola?cchela by som si kupit ale neviem ako to povedat v obchode :D je to zehlicka alebo to ma iny nastavec ci ako? dakujem..)
xyz vo vseobecnosti su Babyliss zehlicky medzi troma najlepsimi znackami, takze si myslim, ze by mali nicit vlasy co najmenej... celkom sa nerozumiem do tych vsetkych povrchov, ja mam nejaky trojity s turmalinom ale to je Remmingtonka... inak by som si urcite radsej kupila Babyliss, ale su cenovo v inej aktegorii :)
nikto nič? =(
Ja sa chcem spýtať, mám vyhliadnutú žehličku BaByliss ST95E s titánovými platničkami... ja sa do toho veľmi nevyznám, ale kedysi bývali kovové platničky a veľmi škodili (vidím na spolužiačke, tá má takú ešte stále a to, čo má na hlave už vlasy ani nie sú).. ale titán je tak isto kov, nie? Neviem, bola by som rada keby ste mi to objasnili a poradili že teda ktorá je lepšia či keramická s nejakým turmalínom alebo čím to bývajú tie novšie alebo tieto titánové... pretože je dosť drahá tak by to zlé byť nemalo, nie?
od kaderníka mám odporúčanú značku Eta , žehličku mám 3tí rok, stále nahrieva ako má...