Piska mi v hlave

Príspevok v téme: Piska mi v hlave
ivette

Prosim vas vsetkych... uz od piatku mi neustale piska v hlave..ako ultrazvuk alebo monoskop, som z toho na nervy, nedokazem spat ani mysliet, je to strasne intenzivne. Bola som uz na usnom aj na nervovom, nic mi nenasli. Po tabletach na upokojenie mi pisti
v hlave dalej, ale je mi to jendo.
PROSIM, vazne, som z toho uz sialena, ked viete, poradte!
Prosim!

Marusko 2

Mne uz viac ako 20 rok. píská na pravom boku ,pol roka zacalo aj na lavom- teraz stereo .. pocuvám kazdy den .. vecer lepsie píska ,ale aj cez den niekedy lepsie , uz som vsetko skúsala na to ,nic .. takze tak .. musím stym zit ... ?? !! tinnitus.. co na to dobré ?teraz pouzívám uz tyzden -Ginko Max- lecitínom +( cesnak + citrón+ zázvorovy vyvar )..k. tlak mám normálni -skoro nizky na moj vek cca okolo 112/78 ... takze uz neviem od coho píská , chrbtica , mozno , antenny, mikro este vtedy také neboli v roku 1990 a uz od vtedy píská .. hm ...

Viktor

To o com tu bola rec je subjektívny tinnitus. Pocituje ho kazdy z nas, ale mechanizmus zvyku ho potlaci do pozadia a nevnimame ho. Ked je intenzyvne v popredi a nie je to sposobene vedome tym ze si to stale pripominame, uvedomujeme, je sekundarna pricina v nervovej sustave. Slabe dokrvovanie, sprievnodna nerovnovaha signalizujuca zapaly, nadorceky, a mnoho dalsich moznosti ktore akokolvek narusuju nasu nervovu sustavu. Najcastejsim je problem miechy, resp chrbtice. Pilates, joga, posilovanie, masaze a casta zmena prostredia je ta najlepsia cesta ak nenajdu nic zavazne a konkretne.

ivette

nepomohlo. vobec. Mam naordinovane dalsie vysetrenia a to najdolezitejsie az o dva tyzdne aj to po protekcii.
Ludia, ja uz nemozem...

ivette

Konecne som bola u normalnej nervovej lekarky. Po vysetreni mi povedala, ze si ma posuvaju ako horuci zemiak a ja som pritom akutny pripad. Dostala som nejake tabletky na rozsirenie ciev a ak do zajtra nezaberu caka ma spuusta vysetreni, vratane krvi, RTG hlavy a chrbtice, vysetrenia na cievnom... CT zatial nie. Drzte mi palce, nech tabletky zaberu. Dakujem za rady. A tie vysielace si idem pre istotu pozriet.

mia

Ja by som ti odporucila,ak mas u koho prespat,dalej od tvojho domu tak by si aspon zistila,ze to je v tebe a nie z nejakych anten.

alti

Ahoj Ivette,
ako dopadlo dnesne vysetrenie u dalsieho neurologa? CT, NMR a dalsie vysetrenia si nemozeme sami ordinovat, ale mozeme lekara o to poziadat. A Ty si v akutnom, neprijemnom stave. Dokonca by som ho poziadala o listok napr. na CT s poznamkou "urgent". Aby si dostala co najskor termin. Bola si na cievnom vysetreni?
Napriek Tvojmu ohradeniu povazujem v Tvojej situacii zaver lekarov "na usnom aj na nervovom, nic mi nenasli" za rychlikovy. To patrilo zaveru lekarov, nie Tvojej navsteve u nich :D. Velmi Ti drzim palce, aby sa pricina rychlo odhalila.

janosik

to je fakt dosť možné, že to je z nejakej wifi siete. len to ťažko zistíš, niekto zo susedov može mať vlastný malý prijímač a ten neuvidíš

fero75

Opticka siet by mala byt v poriadku. Teda ak je tahany kabel po celej dlzke od zdroja az po ciel. To, ci niekde naokoli nenamontovali nejaky vysielac sa da najjednoduchsie zistit tak, ze si urobis prechadzku okolo domu a poobzeras sa po okolitych stavbach, ci na ich strechach nie su namontovane anteny pre mobilne siete (zvycajne take zvisle stlpiky). Neprijemnosti moze tiez sposobovat wi-fi siete, cize tzv. mikrovlne vysielace pre prenos internetu. Tie zas byvaju namontovanie nie len na strechach, ale aj po stenach budov. Ich tvar je podobny ako taky maly satelit. Vzdialenost od obidvoch typov takychto vysielacov by mala byt minimalne 100 metrov. Pri kratsej vzdialenosti (ale u niektorych citlivych ludi to moze byt aj vacsia vzdialenost) sa zvyknu prejavovat neprijemne telesne a dusevne priznaky.