stretla sa niektora s tymto: krce v bruchu, bolesti brucha, pichanie v oblasti zaludka a na pravej strane,bolesti okolo maternice a vajecnikov, stale nutkanie na wc, nafuknute a strvdnute brucho..prosim o pomoc.dakujem
Krce v bruchu, bolesti brucha, pichanie v oblasti zaludka..
Ahojte baby už dlho má trápia bolesti pichanie v žalúdku a na vracanie a stále niečo jem neviete čo to môže byt lebo blíži sa leto a od januára som pribrala 3 kg prosím poraďte čo to môže byt ďakujem
Stalo sa niekomu.že pol roka nemala menštruáciu?a nesla ani za odbornym lekarom?
Bolesť v bruchu môže byť spôsobená z rozličných príčin a ked máte takto viacero príznakov tak možno lekár by sa vyznal v tom lepšie,
V každom prípade bolesť môže byť spôsobená bud z nejakého vnútorného orgánu, alebo z tráviacej a vylučovacej sústavy prípadne možno sú aj gynekologické príčiny vyliec.sk
Ak pijete kávu alebo podobne tekutiny s vysokým obsahom kofeínu je to tým. Skoncujte s tým. Mne sa to stáva tiež ale len keď vypijem kávu.. Alebo si kupte Hylak
Bolesti a kŕče brucha sú typickým príznakom baktérie helikobakter pylori. Rozhodne by som to nepodceňoval, môže byť z toho gastritída, či žalúdočné vredy, pritom odhaliť helikobaktera možno vďaka jednoduchému testu aj doma.
Každopádne každá bolesť, či problém je predzvesťou, že niečo v organizme nefunguje správne. Odporúčam sledovať najmä príznaky opísané v tomto článku (dole): helikobakterpylori.sk
Viete mi niekto poradiť?
Uz dva roky sa stazujem na závraty, stavy opilosti, bolesti v podbrusku Niekedy sa cítim ako keby som bola strašne opita a je mi zle od žalúdka. Podstupila som sono brucha a je vsetko v poriadku. Bola som aj na magnetickej rezonancii a tiež v poriadku. Nakoniec to uzavreli ze pravdepodobne to bude menierov syndróm. Beriem menisers... Ale moje stavy su stale rovnaké. Niekedy celkom dobre, ale tie stavy opilosti ma ničia...
Ahojte baby.Mam problem od velkej noci.Viem ze som prechladla a jeden den spinila slabucko.Zasla som ku gynekologicke a ta my povedala ze mam tam cystu ktora praskla tak som to uz neriesila az po menstruacii ked bolest neustupovala nasla som si inu gynekologicku ta my povedala ze mam zapal vajecnika a dala antibiotika nieak to neprestava zasla som na gastro tam my zistil ze mam vredy a prekysliceny organizmus len ja som vravela lekarom ze ja som prechladla a mala som pocit ze curam ziletky a pomarancovy dzus taky som mala moc.Potom gynekologicka my robila vyteri vsetko ok 3krat po 3 vyteri robila aj moc aj krv a vsetko ok.Zasla som na urologiu kde ma poslal na vylucovacku s kontrstnou latkou tak ze vsetko je ok a ja mam stale take bolesti mam pocit ze ma boli vajecnik potom mechur picha ma to a bolest ide do podbrusia a brucha dakedy nic a potom do chrbtice uz mam 2 antibiotiku a nic.Uz som z toho zufala.Viete nieaku radu alebo kde by som mala este ist?
Krce
Dobrý deň chcem sa spýtať mal už niekto také pichanie pod ľavým rebrom? A potom to prešlo aj na žalúdok napríklad vždy keď sa postavím tak mám proste napnuté brucho lebo keď uvolnim tak ma to pichá aj keď chodím tak ma to pichá neviete čo to môže byť?