chcela by som poprosit o radu ohladom vypadavania vlasov....pred dvoma rokmi som dostala anorexiu a obcas sa mi to vracia aj teraz..vtedy mi zacali dost vypadavat vlasy, ale mam pocit,ze mi vypadavaju stale...uz som vyskusala vselico...prosiiiim poradte!!!!!
vypadavaju mi vlasy-PORADTE!!!!
AHOOJ. MOJA DCERA BOLA V PODOBNOM STAVE. PROBLEM JE V PSYCHIKE A POTOM UZ AJ V OD TOHO ODVYJAJUCICH SA VECIACH. HORMONY TI MOZU BLBNUT UZ LEN ZO ZLEHO PRIJMU POTRAVY. Z TOHO VYPADAVAJU POTOM SAMOZREJME VLASY. VSETKO DOKOPY DOKAZE LIECIT IBA KLASICKA HOMEOPATIA. MNE DCERU VYLIECILI . ODPORUCAM www.homeopat.sk TAM SA OBJEDNAJ
Nie nedošlo....stále mam rovnakú hmotnosť, mam 170 cm a váha sa pohybuje od 51,5 do tých 52,5 kg. Stravujem sa normalne. Nemám ani stres. Tak ja naozaj neviem. :(
nazdar,,,,mam vážny problém...asi pred mesiacom mi začali vypadávať vlasy vo väčšom množstve,už je to fakt na nevydržanie...umyjem si vlasy a vypadne mi veľká guča vlasov,už sa normalne bojím vlasy umývať alebo česať,lebo ten pohlad na vypadnuté vlasy ma veľmi deptá :(((( posledné mesiace som bola často chora,,,,môže to byť spôsobené poruchou imunity?
Doležitá je bohatá strava, pretože ked chýbaju vitamíny niekde sa to odrážat musí. alebo skús vitamíny na vlasy Viaderm, Revitalon..
článok o vypad.vlasov:
www.edusan.sk
mne pomohlo,že som si prestala farbiť vlasy...už nepadajú